Fiacik 126p

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

czy kiedykolwiek w życiu prowadziłeś fiata 126p

tak
32
67%
nie
16
33%

Liczba głosów : 48

Postprzez Jerzyk » środa 25 maja 2005, 22:53

A ja Polskim Ferrari 126p jeżdżę od dziecka i na co dzień, i bardzo je sobie chwalę :D
I mówcie sobie co chcecie, da się przyzwyczaić, i wolę to niż VW Transporterkę, którą czasem zdarza mi się pomykać po Trójmieście.
Trochę rzeczy mu brakuje ale systematycznie dorabiam różne udogodnienia (aktualnie zbieram kasę na car audio oraz wolny czas na montaż tylnej wycieraczki) - zacząłem się bawić tym autkiem jeszcze jak nie myślałem o robieniu prawka :)
I autko jest klimatyczne, i to się liczy :!:
Jedyne co może stanąć obok niego to UAZ... :D
Z błękitnym niebem :!: 8)

-- B od lutego 2005, C w drodze --
Jerzyk

Postprzez Wiedźma » środa 25 maja 2005, 23:09

Jerzyk - kocham hobbystów :D [bez podtekstów ;)]
Wiedźma

Postprzez bodek541 » środa 25 maja 2005, 23:26

Jerzyk a jezdziles/jezdzilas kiedys malaczem dalej niz tylko po miescie.
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez ella » środa 25 maja 2005, 23:46

bodek541 napisał(a):Jerzyk a jezdziles/jezdzilas kiedys malaczem dalej niz tylko po miescie.

A Ty myślisz, że taki samochodzik to daleko nie pojedzie? :D :D
Nasz pierwszy samochód to był własnie mauszek. Stare dobre czasy. Mąż pojechał nim nawet do Szwecji :D i tam jeździł cały miesiąc.
Pakowało się go i jazda na wakacje. Tylko nie na 4 pod górkę :D :D :D
Najgorsze są takie kupione już prawie na złomie za 100zł. Zajeżdzone i nie dbane.
Ale i taki wiele osób by chciało mieć tylko boi się do tego przyznać bo uważa że to wstyd. Nie każdego stać na coś lepszego i droższego. A lepiej jeździć niż trzymac prawko w szufladzie.
Chyba organizowane są zloty miłośników tych czterech kółek.
Tak samo jak zloty syrenek i garbusków.
ella
Moderator

Postprzez bodek541 » czwartek 26 maja 2005, 10:29

Ella teraz wiem.Nawet rodzice mi mówili,że jechali do Stegny maluchem z Częstochowy wiec to troche jest.
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez scorpio44 » czwartek 26 maja 2005, 19:06

miros napisał(a):o zakupie babolka to decyduje glownie cena. to autko mozna przeciez kupic juz za kilkaset zlotych, co w porownaniu nawet z najmniejszymi samochodami dostepnymi na rynku, jest ogromnym plusem.

Ależ oczywiście, że of course.

ella napisał(a):Ale i taki wiele osób by chciało mieć tylko boi się do tego przyznać bo uważa że to wstyd.

Czy ja się wstydzę? :D :D :D :D :D
scorpio44

Postprzez bodek541 » czwartek 26 maja 2005, 19:35

scorpio nie mow ze masz malacza :?:
bodek541

Postprzez scorpio44 » czwartek 26 maja 2005, 21:02

bodek541 napisał(a):scorpio nie mow ze masz malacza :?:

Prosta sprawa: pojaw się na spocie forumowiczów, to się dowiesz. ;)
scorpio44

Postprzez ella » czwartek 26 maja 2005, 21:53

scorpio napisał(a):Czy ja się wstydzę?

Ty akurat się nie wstydzisz bo nawet fotki widziałam. :wink:
bodek napisał(a):scorpio nie mow ze masz malacza ?

Nie rozumiem Bodek Twojego podejścia do tego, że ktoś jeździ takim samochodem. Odnoszę natomiast wrażenie po tym co piszesz i po tym jakie zadajesz pytania, że tobie się wydaje że ten samochód słuzy tylko do muzeum bo w czasie jazdy sie rozsypie :D :D :D
Chyba bardzo mało poruszasz się poza granicami swojego miasta i nie widzisz "maluszków" w trasie a nawet przy odprawie na granicy :D
Jest to tani samochodzik i jak ktoś ma trochę smykałki do majsterkowania tak jak Jerzyk to będzie on wygladał jak cacko a nie chodził jak rzęch. Wszystko można zrobic w nim we własnym zakresie i tanio.
Z tego co wiem Bodek to Ty też chciałeś taki kupić :D
ella
Moderator

Postprzez bodek541 » czwartek 26 maja 2005, 22:14

ella napisał(a):
scorpio napisał(a):Czy ja się wstydzę?

Ty akurat się nie wstydzisz bo nawet fotki widziałam. :wink:
bodek napisał(a):scorpio nie mow ze masz malacza ?

Odnoszę natomiast wrażenie po tym co piszesz i po tym jakie zadajesz pytania, że tobie się wydaje że ten samochód słuzy tylko do muzeum bo w czasie jazdy sie rozsypie :D :D :D
Z tego co wiem Bodek to Ty też chciałeś taki kupić :D

Widze maluszki i jeżdzą nie przecze.Sam nawet jechałem dalej służbowym.Ale każdy znajomi mi odradzają bo mówią,że jest to najbardziej niebezpieczny samochód na polskich drogach.Dlatego w sumie napisałem takie pytanie aby nie rozpoczynać nowego wątku.Każdy ze znajomych mi mówi że maluch tylko w mieście chociaż dziadek mój dojeżdza nim z Wieruszowa do Częstochowy a to 100 km jest jak nic.
bodek541

Postprzez miros » piątek 27 maja 2005, 00:51

fakt faktem nie jest to bezpieczny samochod (jesli chodzi o ochrone pasa]zerow) ale jakos rzadko widze wypadki z maluszkami w roli glownej. poprsotu tym samochodem nie da sie poszalec i dlatego jest w miare bezpieczny.

tak czy inaczej najwazniejszy jest kierowca a nie samochod.
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez bodek541 » piątek 27 maja 2005, 11:53

Wiadomo,że najważniejszy kierowca.Tylko jakoś sie dziwie,że mozna gdzieś dalej nim zajechać niż miasto.Fakt,że jak moi rodzice nim jechali do Stegny to miałem 3 latka więc moge nie pamiętać.Faktem jest,że jest tani tylko na benzyne sie więcej wydaje niż samochód z gazem.No ale pewno dobre i to.Ja jakoś nie za bardzo ufam temu samochodzikowi ale z braku kasy dobre i to.
bodek541

Postprzez ella » piątek 27 maja 2005, 12:02

Tylko jakoś sie dziwie,że mozna gdzieś dalej nim zajechać niż miasto

No to się zdziwisz jak Scorpio przyjedzie nim na zlot z Elbląga do Krakowa :wink: :D
A ja się dziwię, że ty się dziwisz :D :D :D
Widocznie nie widziałeś dobrze utrzymanego samochodu. Trzeba mieć smykałkę, żeby dbać o to cacko :wink:
ella
Moderator

Postprzez bodek541 » piątek 27 maja 2005, 12:04

Trzeba mieć smykałkę, żeby dbać o to cacko

Tak a jak ktos nie ma to placi tez pieniadze.A wogole to jak jechalem do lodzi to nie widzialem maluszkow z innego miasta chyba ze ja juz widze inaczej 8) :lol:
bodek541

Postprzez Sławek_18 » piątek 27 maja 2005, 17:07

a to jest wlasnie dziwne, bo tez jak jechalem 1 do łodzi to na palcach jednej reki mozna policzyc ilosc maluchow ktore widzialem. Ale jadac do kielc 7 co chwile maluszek tyrka sobie poboczem :) :twisted: :lol:
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka