Zonaimad napisał(a):1. Czyli rozumiem, że według ciebie kierowcy i piesi też są "świetlanym przykładem" głupoty?
2.A może wszyscy ludzie - z twoim wyjątkiem, oczywiście - są według ciebie głupi?

Czyżbyś nienawidził jednak nie tylko rowerzystów, ale i całego świata?
3.Tylko, że to właśnie do rowerzystów najczęściej zdarza ci się ściągać dyskusje nawet całkowicie niezwiązane z rowerowymi tematami.
4.Konkrety? Nawet teraz, kiedy rozmawiamy o tobie (a przynajmniej ja piszę na twój temat), ty za wszelką cenę ciągniesz temat tego, jacy to rowerzyści nie są paskudni.
5.Oczywiście jestem przekonany, i tu znów piszę bez cienia ironii, że na co dzień uważasz się za obiektywnego, fachowego komentatora drogowej rzeczywistości. Takiego, który zawsze opiera się na wieloletniej, chłodnej obserwacji drogowych realiów takimi, jakie naprawdę są - bez kierowania się niechęcią o emocjonalnym i nie do końca jasnym podłożu... prawda?
6.Wszystkie twoje opinie są zawsze silnie ugruntowane i na wszystko masz bardzo proste i łatwe wyjaśnienie... co nie?

1. A czy w pozostałych grupach wszyscy są idealni ?
2. Jakbyś miał wątpliwości ...kryterium jest poziom tzw głupoty, a nie ja vs reszta świata.
3. Przy dyskusji z userem , obu nam znanym, bo wymienianym przed paroma postami, tendencja była całkowicie odwrotna. User zasłaniał sie samochodowym bydłem.
dlatego bym uważał, kto tu ciągnie i w którą stronę
4. Cieszy mnie popularność,że niektórzy prawie śnią o mnie....
A dyskusja zmierza dlatego w stronę, jaką zmierza ponieważ jesteś mi znany z tematyki, jaką sie tu głównie zajmujesz.
Cała ta historia również wyniknęła na linii konfliktu rowerzyści vs bydło samochodowe.
5. Tu też. Pisałem,że jestem niepokorna bestią i bronie swoich poglądów, bez oglądania sie na tytuły starając opierać sie na PoRD.
Czy również uznasz,że mam chorobliwą nienawiść do parkujących, bo założyłem i prowadzę wątek o bezmyślnych kierowcach ?
6. A nie są ? Czepiam sie rowerzystów jeżdżących zgodnie z przepisami ?
Spokojnie...głupotę nazwę głupotą, chociażby była reprezentowana przez obecnie panująca modę i parcie na tzw "zachód"...
poczytaj inne wątki...może wtedy zrozumiesz....