1.Szerszon używa roweru jako środka transportu? Na co dzień (nie mylić codziennie, po bułki do Tesco czy do parku)? Nie. To niemożliwe.
Nie pomylę. Nie używam.
Obstawiam jednak, że by i tak w niego wjechał.
Dla mnie ten pacjent w samochodzie działała z premedytacją, abo był pod wpływem...
3.Muszczynko? Nie sądzę by ci to podał. Może poda ci co najwyżej jakieś jego prywatne widzimisiowe szacunki.
Uwierz mi...są lepsi...

4.Czytaj. Szerszon niech się wysili. Podałem gdzie ma szukać. Niech tylko przeczyta kapkę wyżej
Można temat zakończyć i uznać twoje zarzuty za wyssane z palca. To nie ja mam udowadniać,że nie jestem wielbłądem...

5.Liczba gwiazd nie jest interesująca.
Gwiazdy nie maja tu nic wspólnego...
6.Teren zabudowany ograniczenie z reguły 50km/h. Energia kinetyczna tira to ~75MJ, osobówki ~3,75MJ, roweru ~0,25MJ. Ale ale. Ja nie widuję rowerzystów pędzących 50km/h. No może 30km/h. Nierozgarnięci Holendrzy może 15km/h. Jeszcze chcesz coś porównywać?
czy zamierzasz poprzestać tylko na jednym czynniku ? Nieładnie....
Oczywiście nie zakwestionuję,ze trzepnięcie czymś większym od roweru i przy prędkości ok 50km/h nie pozostawia wiele złudzeń...ale dalej nie widzę powodu, aby rowerzysta miał mieć z tego powodu taryfę ulgową.
7
. A głupota kierowców z reguły czym się kończy? Tym samym co głupota rowerzystów?
Jak zwykle zasłaniasz sie innymi... jest dyskusja o rowerzystach...filmik jest o rowerzystach...
8. A czy ja tak napisałem?
Aż świeci z twoich postów,ze rowerzyści takie bidulki nieszkodliwe..niech sobie bidoki pozapitalają po PdP i mandacik jesli juz to taki malutki...
Rozjedź będzie spokój.
No właśnie o to chodzi...nie podoba mi sie twoje nastawienie...rozjedzie i co ? z nieswojej winy ma mieć traumę ,że człowieka uszkodził ?
Ganiaj nierozgarniętych rowerzystów zamiast wyprzedzających na pasach kierowców. Na pewno wyjdzie ci to z pożytkiem.
Ale zrozum wreszcie, ze tu dyskutujemy o rowerzystach...załóż wątek o wyprzedzających na PdP i podejrzewam ,że ani razu nie będzie między nami rozbieżności...ale co ma piernik do wiatraka ?