Dzisiaj mi się udało, za 1: 67/74, za 2 podejściem 71/74

1. czy można zawracać (3 pasy w jednym kierunku, my na środkowym z poziomym znakiem skrętu w lewo i zielonym światłem bez strzałek), miałem dylemat czy można zawracać ze środkowego pasa zaznaczyłem że tak, możliwe że tutaj mi ucięli jakieś punkty
2. czy można jechać prosto z tego pasa (żółte poziome znaki ze skrętem w prawo, na końcu filmiku widać że pomiędzy żółtymi skrętami w prawo jest jakiś starszy biały poziomy znak skręt w prawo lub prosto) też miałem dylemat bo nie wiedziałem które znaki ważniejsze czy stary biały czy wydające się świeższe żółte, wybrałem odpowiedź że nie można pojechać prosto, też możliwe że tu mi odjęli
3. co potrzeba mieć w samochodzie apteczka, koło zapasowe, trójkąt zaznaczyłem trójkąt
4. ile na tym odcinku można jechać (ograniczenie do 80km/h) odpowiedzi były 80 przez całą dobę i od którejś do którejś 50 i 60, zaznaczyłem 80 przez całą dobę
5. co jeśli nie masz jałowego opatrunku, pożyczasz apteczkę, coś tam i odzież poszkodowanego, wiem że zaznaczyłem odzież poszkodowanego
6. obowiązek w samochodzie autocasco, badanie techniczne, dowód rejestracyjny, zaznaczyłem dowód rejestracyjny
7. czy musisz przepuścić dzieci wchodzące na ulicę, zaznaczyłem TAK
8. który znak zakazu odnosi się do samochodu z przyczepą lekką, były znaki z samochodem osobowym, ciężarówką i jakimś tam, zaznaczyłem samochód osobowy chyba B3
Wiem że dylemat miałem z 1 i 2 wymienionym, reszta była raczej w miarę łatwa skoro nie pamiętam
Przypomniały mi się 2 więc dopisuję:
9. teren zabudowany, noc, jakaś śmieciarka jedzie przed nami, na filmie prawie ją wyprzedzamy, pytanie czy możemy włączyć światła drogowe w tym wypadku (nie był oświetlony ten odcinek drogi na filmiku) odpowiedź dałem NIE
10. kontrolka akumulatora świeci się na czerwono i pytanie co to oznacza i odpowiedzi: zepsuty akumulator, coś tam o zepsuciu akumulatora i o błędnie działającym ładowaniu akumulatora, nie wiedziałem co zaznaczyć ale zaznaczyłem C błędnie działanie ładowania akumulatora bo jakby był całkiem zepsuty jak w przypadku A i B to by pewnie w ogóle nie działały kontrolki
WEWN. PRAKT: 30.06.2013 POZYTYWNY
WEWN. TEOR: 09.07.2013 POZYTYWNY
TEOR: 18.07.2013 67/74 NEGATYWNY
TEOR: 25.07.2013 71/74 POZYTYWNY
PRAKT: 01.08.2013 POTR. TYŁEM OSTATNIEGO PACHOŁKA NEGATYWNY
PRAKT: 05.08.2013 POTR. TYŁEM OSTATNIEGO PACHOŁKA NEGATYWNY
PRAKT: 12.08.2013 OMIJANIE NEGATYWNY
PRAKT: 23.08.2013 POZYTYWNY