osk nie chce mi wydac zaswiadczenia

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez hans » środa 20 kwietnia 2005, 08:01

według mnie zbyt szybko złożyłeś broń - wsparty przez wielu forumowiczów dobrze już wiesz jakie prawa Ci przysługują i jesli studiowałeś w jakimś większym mieście to napewno znalazłby sie jakiś forumowicz - instruktor, który by Ci pomógł skończyć to szkolenie bez przeszkód.
A powód niechęci przyjmowania jest według mnie jeden - takie przypadki nie są częste i często kierownicy ośrodków nie wiedzą co z takim przypadkiem zrobić - nie wiedzą jak sie zachować i wolą odmówić, twierdząć że przepisy im nie pozwalają na przyjęcie Ciebie.
hans

Postprzez paulus » czwartek 21 kwietnia 2005, 16:25

Pewnie masz racje -oczywiscie nie myslcie sobie ze wasze porady nic mi nie daly. Byly mi swiatelkiem :wink: . Jesli chodzi o moj powrot do rodzinnego miasta -chcac nie chcac sila rzeczy musze tam powrocic ale rzecz jasna nie mam zamiaru skladac broni. Niemalze od razu rozpoczne poszukiwania z nadzieja ze sie uda. Zaluje bardzo Hans ze nie bede kontynuowal nauki w wa-wie bo odrazu skorzystalbym z Twoej oferty i mialbym swiety spokuj.Nie pozostaje mi nic innego jak jeszcze troszke poszukac...
paulus

Poprzednia strona

Powrót do Szkolenie kierowców