Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Postprzez ella » środa 24 kwietnia 2013, 22:21

MotoTomasz napisał(a):Chciałbym pogratulować moderatorowi, który mój wątek przeniósł do wątku zbiorczego o word w Łodzi. Rozumiem, że ten post ma zniknąć pod całą masą niewiele wnoszących wrażeń z egzaminu kat. B, aby przypadkiem robot google poprawnie go nie zaidexował, tak?

A dlaczego dla ciebie mam robić wyjątki. Każdy WORD ma swój jeden wątek. A i tak Twój osobny watek za tydzień znalazł by sie na dole i wtedy to nawet pies z kulawą nogą by go nie zobaczył.

Jeżeli uważasz że wrażenia z egzaminu napisane przez zdających to posty nie potrzebne to może je wszystkie wykasować. Będzie luźniej. A może jeszcze coś wykasować z forum....

drezyna napisał(a):Czy naprawdę można umieszczać dowolnie chamskie i prymitywne prowokacyjne teksty w stopce swoich postów, jak to czyni niejaki winston ?

Widocznie winston musi się w ten sposób dowartościować :D
Moje uprawnienia nie nadają się do kasowania podpisów w stopce. Może w przyszłości....Jak na razie to chyba złożę wniosek o niemożliwość tworzenia podpisów ( pamietam czasy, że ich nie było)
ella
Moderator

Postprzez Drezyna » czwartek 25 kwietnia 2013, 09:58

szerszon napisał(a):Nie umiesz ...

Tu chodzi o ZASADY. Ale co ty wiesz o zasadach...
Pozostaje mi zgodzić się z moderatorką. winston w swojej niekompetencji napisał kompletną brednię, którą na marginesie potem skwapliwie usunął, więć musiał się dowartościować. Dzięki, ella, ukoiłaś mój ból :spoko:
Drezyna

Postprzez szymon1977 » piątek 26 kwietnia 2013, 04:58

Czy na forum poświęconym stosowaniu się do PoRD Moderatorzy muszą tolerować wypowiedzi kolegi Lith w sposób jawny wychwalającego zalety i propagującego zachowanie niezgodne z przepisami?
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez silvox » piątek 26 kwietnia 2013, 06:09

szymon1977 napisał(a):wychwalającego zalety i propagującego zachowanie niezgodne z przepisami?

Może wrzuć jakiś cytat na poparcie swoich słów - mamy czytać całą "twórczość" litha ?? :lol: :lol:
silvox

Postprzez szymon1977 » piątek 26 kwietnia 2013, 10:44

silvox napisał(a):Może wrzuć jakiś cytat na poparcie swoich słów - mamy czytać całą "twórczość" litha ?? :lol: :lol:
Czasem trzeba w koszu pogrzebać. Większość wypowiedzi kolegi Lith-a ogranicza się do przedstawiania wad zachowań zgodnych z przepisami i zalet zachowań niezgodnych. Wystarczy aktywnie uczestniczyć w Forum aby to dostrzec.

Każdy może błędnie zrozumieć przepisy. Po to mamy to Forum, aby nawzajem się z błędów wyprowadzać. Ale twierdzić, że choć przepisy twierdzą tak to lepiej zrobić na odwrót to już przesada.
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez Drezyna » piątek 26 kwietnia 2013, 10:50

szymon1977 napisał(a):...w sposób jawny wychwalającego zalety i propagującego zachowanie niezgodne z przepisami?

Oczywiście, bo to jest forum dyskusyjne. Moderator jest od formalnego porządku.
Ale zawsze możesz założyć bloga, wtedy na pewno będziesz guru.
szerszon napisał(a): Chemia nie była...

Ale wolno myślisz. Chodziło o Sobiesława Zasadę :hmm:
Drezyna

Postprzez mk61 » piątek 26 kwietnia 2013, 11:11

szymon1977 napisał(a):Czasem trzeba w koszu pogrzebać. Większość wypowiedzi kolegi Lith-a ogranicza się do przedstawiania wad zachowań zgodnych z przepisami i zalet zachowań niezgodnych. Wystarczy aktywnie uczestniczyć w Forum aby to dostrzec.

Każdy może błędnie zrozumieć przepisy. Po to mamy to Forum, aby nawzajem się z błędów wyprowadzać. Ale twierdzić, że choć przepisy twierdzą tak to lepiej zrobić na odwrót to już przesada.

Tyle, że Lith dobrze wie, co mówią przepisy i dobrze wie, w których momentach te przepisy są mniej ważne, bądź uważane za mniej ważne. Skoro dla Ciebie ostrzeżenie o czujności w trakcie hamowania jest namawianiem do łamania przepisów, to trochę zbyt kolorowo do tego podchodzisz. Ja ZAWSZE patrzę w lustra przy hamowaniu. Trzeba mieć margines bezpieczeństwa, bo nigdy nie wiesz, czy ten z tyłu nie zasłabł, czy nie stracił hamulców. Za sposób myślenia "bo to jego wina" raczej długiej kariery jako kierowca zawodowy bym nie zrobił.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Postprzez lith » piątek 26 kwietnia 2013, 13:42

Gdzieś ja w cytowanym temacie namawiałem do łamania przepisów? Napisałem jak jest i na co uważać. Samemu możesz sobie przestrzegać w 100% przepisów jak chcesz, ale na innych nie masz wpływu.

Jak zasłonisz sobie oczy to nie znikasz ;)
lith

Postprzez ella » piątek 26 kwietnia 2013, 19:56

Moderator jest od formalnego porządku.

Dzięki Drezyna.
Wydaje mi się ( może błędnie) że Szymon to by chyba wyczyścił całe forum .....oczywiście oprócz swoich wypowiedzi.

Ps. Odnośnie wątku ostatnio wchodzącego na problem gruntów " szerszon kontra cierpnik" zamykam go jak osiągnie 21 zkładkę bo chyba nic nowego się już tam nie dowiemy.
ella
Moderator

Postprzez szerszon » piątek 26 kwietnia 2013, 22:58

cierpnik napisał(a):A to już nie moja wina, że kierowcy i instruktorzy to dupy. PoRD wyraźnie mówi, że na chodniku może znajdować się pojazd w ruchu i należy się go spodziewać.

No i ?
Co robimy z kolejna odpowiedzią w ramach PoRD tego....pana doktoranta ?
ella napisał(a):
Ps. Odnośnie wątku ostatnio wchodzącego na problem gruntów " szerszon kontra cierpnik" zamykam go jak osiągnie 21 zkładkę bo chyba nic nowego się już tam nie dowiemy.
Nie osiągnie., przynajmniej z mojej strony.
szerszon

Postprzez szymon1977 » sobota 27 kwietnia 2013, 00:14

ella napisał(a):Wydaje mi się ( może błędnie) że Szymon to by chyba wyczyścił całe forum .....oczywiście oprócz swoich wypowiedzi.
Gdyby Szymon część wypowiedzi usunął nie miałby na co za bardzo odpowiadać. Z pewnością tasiemcowych wątków byłoby mniej.
szymon1977

Postprzez ella » sobota 27 kwietnia 2013, 20:42

szerszon napisał(a):Nie osiągnie., przynajmniej z mojej strony.

Masz rację, nie osiagnęła.
ella
Moderator

Postprzez dylek » niedziela 28 kwietnia 2013, 13:01

Aktualności....z połowy lutego.... :D
Serio nic ciekawego od tego czasu się nie wydarzyło ? :D
Nie chcę być złym prorokiem, ale tego typu laurka to chyba tylko odstraszać zacznie niedługo ludzi od tego forum.... :|
Pozdrawiam z prawego fotela "eLki" :D
dylek
Moderator

Postprzez Zonaimad » środa 01 maja 2013, 00:42

dylek napisał(a):Nie chcę być złym prorokiem, ale tego typu laurka to chyba tylko odstraszać zacznie niedługo ludzi od tego forum.... :|

Nie tylko to. Forum samo w sobie od dłuższego czasu robi się odstraszające. Ciężar gatunkowy dyskusji spada na łeb, na szyję.
Zonaimad

Postprzez mk61 » środa 01 maja 2013, 18:54

Ramka z informacją o cookies nie dostosowuje się do szerokości monitora. Dzięki temu skutecznie utrudnia mi czytanie forum przez telefon. :(
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka