nie moge zdaaaaac !!! wrrr

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

nie moge zdaaaaac !!! wrrr

Postprzez AR145 » czwartek 31 marca 2005, 15:33

witam
ja juz zwątpiłem nie moge zdac prawka za tydzien mam piate podejscie 3 razy oblałem na placu wykupiłem 5 godzin i oblałem na miescie za czwartym razem ja juz nie wiem po prostu sie załamie jak teraz nie zdam wogole wydaje mi sie ze jestem za bardzo rozkojarzony na egzaminie bo na miescie oblał mnie bo najechałem na ciągła, nie zatrzymałem sie na stopie i jak mi E.kazał skerecic w lewo na rondzie a ja sobie zawrociłem :D hehehe a i bede zdawał w lublinie moze macie jakies wskazowki bo normlanie ja sie załamie chyba jak piąty raz nie zdam i po czwartym razie tez wykupiłem sobie jeszcze dwie godzinki ktore wyjezdze przed samym egzaminem

pozdrawiam
AR145

Postprzez Aarienka » czwartek 31 marca 2005, 15:36

kurcze 5 razy ladnie...a co Twoj instruktor na to? przeciez powinien omowic z Toba te bledy i na miescie pokazac co zrobic aby ich uniknac.
Kat. B

10 VIII 04 -Kaputt...
7 IX 04 - Kaputt...
27 X 04 - Zdane :-)
12 XI 2004 -Odebrane :D
Aarienka

Postprzez Feetek » czwartek 31 marca 2005, 15:39

Nie chcę być złośliwy, ale jeśli jeździsz tak jak piszesz to się nie dziw, że nie zdajesz. Faktycznie chyba troszkę roztrzepany jesteś.
'Obywatelowi należy ufać i nieustannie go kontrolować'
Feetek

Postprzez wiruswww » czwartek 31 marca 2005, 15:51

Przedwszystkim się nie załamuj, ja wczoraj zdałem za 4 razem ale dziewczyna która była ze mną w grupie miała 8 podejście. Tak więc nie ma co się załamywać. omów dokładnie z instruktorem błedy. Skup się bardzo mocno na egzaminie i uwierz w siebie. Naprawde egzamin można zdać.
Czasami mam dość tej całej techniki. Przez tą całą technologie ludzie oduczyli się rozmawiać twarzą w twarz :( I to jest naprawde smutne.
wiruswww

Postprzez barylkaq » czwartek 31 marca 2005, 18:12

hehe mi tez kazal skrecic w lewo w uliczkę ale nie obczailem i myslalem ze na rondzie ;] i przejechałem ale powiedzialem "przepraszam" a ten sie drze ze jak ja badania lekarskie przeszedłem lol ale i tak zdałem :)
prawko B, C, C+E !!!
barylkaq

Powrót do Egzamin na prawo jazdy