grnb napisał(a):1. Coś moim zdaniem zbyt szybko dokonujesz oceny, biorąc pod uwagę fakt że nawet w tym jednym filmiku nie m ani krzywego trzymania rąk ani uciekania auta...
2. a faktu że mówię potencjalnym kursantom że nie muszą się trzymać tego schematu jakby mieli być robocopami tym bardziej za babol nie uważam.
3. Twój sposób nauczania jest inny, bo np nie kręcisz filmików.
4. Wypowiadanie się o kolejnych filmikach )KTÓRYCH NAWET NIE RACZYŁEŚ OBEJRZEĆ)
5.Robisz mi syf w temacie i starasz się psuć opinię zupełnie bezpodstawnie, ogarnij się na przyszłość.
1. Nie kazdy musi byc Twojego zdania ii nie kazdy musi oceniac tak jak Ty. Jezeli jest sie w czyms dobry, to ocenia sie to b. Szybko, nie ma sie pojecia to jest sie przekonanym, ze jest OK.
To, ze Ty nie widzisz, nie znaczy, ze nie widza inni – kumasz ?
2. Acha, znaczy, ze jak ktos cos robi prawidlowo to jest robocop'em ? Roche dziwne podejscie. Prostuje od razu, ze sam z regoly prowadze jedna reka, tyle, ze nie robie tego przy kursancie. Jaki styl wyrobi sobie kursant w przyszlosci to juz inna bajka. Ja daje mu prawidlowe podstawy i ludze sie nadzieja, ze cos z nich pozostanie.
3. Mylisz sie, krece czasami szkolenie ktore analizuje. Kat. B nie za bardzo mnie w tym przypadku kreci. Wole kat. A mam obecnie wstawionych w necie 5 filmikow tyczacych sie nowego szkolenia, kilka nastepnych zamieszcze w Kwietniu. Tyle, ze nie robie tego sam, a robi byla kursantka.
Moze sie zdziwisz, chcialem zamiescic identyczny filmik, tyle, ze moj szef skutecznie pokrzyzowal mi plany zawalajac mnie robota.
4. Po raz kolejny jezeli widzisz, ze cos zawiera bledy, zadajesz sobie trud zmuszeia sie do ogladania czegos innego tego autorstwa ? Ty moze tak, ja nie.
5.Czyli sluszna krytyka, to syf ? Moja krytyka nie jest bezpodstawna, tyle, ze ona do Ciebie nie dochodzi, bo nie widzisz faktow, co gorsza nie chcesz ich zauwazyc Do tej pory myslalem, ze prawdziwa cnota krytyki sie nie boi. Ogarnij sie wiec narkec filmik ktory nie bedzie zawieral w/w bledow. Zasada jest jedna, albo robbisz cos perfekcyjnie albo nie robisz wcale.