oskinstruktor napisał(a):ks-rider.... rozumie że Twoi kursanci to 100% zdawalności nowego egzaminu teoretycznego. Jeśli mi odpiszesz że tak, to nie wierzę

, jeśli że nie to z tego wynika że bzdury wypisujesz

jeśli że nie wykładasz teorii to napiszę że wypowiadasz się na temat o którym nie masz bladego pojęcia

Watpie, ze ktokolwiek moze pochwalic sie zdawalnoscia teori w 100 % ( przynajmniej przez dluzszy okres czasu ). O ile zdaje wewnetrzny i idzie na panstwowy, to tez niema gwarancji, ze go zda. Tyle tylko ze jest roznica gdy zdaje np 85 - 90 % kursantow a jest roznica gdy zdaje 50 - 70 % lub mniej.
Gdybys mnie teraz spytal ile dokladnie moich kursantow zdaje teorie, to nie bede Ci w stanie tego powiedziec, bo
1. U nas teorie wykalda 3 wykladowcow wiec sukces dzielisz juz na 3
Co najwyzej moglbym powiedziec ilu kursantow ktorzy u mnie jezdza zdaja za pierwszym razem ile za drugim itd, itp.
Inna bajka, ze mnie to osobiscie nie interesuje. Zdany egzamin teoretyczny, nie jest wymiarem mojej pracy czy jej efektow. Teoria to sprawa wykladow ale i osobistego nastawienia i podejscia. Wierz lub nie, przygotowujemy dobrze i dzieki temu zdawalnosc teori mamy wysoka.