doskonalenie techniki jazdy

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

doskonalenie techniki jazdy

Postprzez srylek » poniedziałek 18 lutego 2013, 11:22

Witam

Poszukuje ośrodka prowadzacego kursy doskonalenia techniki jazdy dla kierowców ( z mazowieckiego, okolice wawy, furka nie moto)
Te , ktore znalazlam i robia szkolenia dla osob indywidualnych maja kursy w cenach przekraczajacych moje mozliwosci. Wiekszość ,w tym te finansowane ze srodkow UE jest dla firm ( niesprawiedliwe:D)
Łudzę się, iż niezbyt dokładnie przeczesałam sieć i coś mi umknęło.

pozdrawiam
srylek

Re: doskonalenie techniki jazdy

Postprzez czepiacz » piątek 22 lutego 2013, 10:39

Niesprawiedliwe to jest zdzieranie podatków na UE i rozdawanie tej kasy uznaniowo przez urzędników...
Pytałeś w Automobilklubie Polski?
Tel. 510 100 290
czepiacz

Postprzez srylek » poniedziałek 25 lutego 2013, 11:12

Ciezko nie przyznac Ci racji. Zdziwilam sie brakiem szkolen dla kierowcow, tyle sie mowi o bezpieczenstwie na drogach a jedyne, na co latwo sie natknac to radary. Rozumiem koszty szkoleń praktycznych, ale nie znalazlam zadnego szkolenia teoretycznego, omowienia wypadkow i kolizji z informacja jak nalezalobyy sie zachowac w danej sytuacji zeby uniknac zdarzenia. Jedyne to szkolenia w Wordzie likwidujace punkty, ale ja nie mam punktow.

Dzieki za namiar , skorzystam
srylek

Postprzez szerszon » poniedziałek 25 lutego 2013, 11:26

srylek napisał(a): Jedyne to szkolenia w Wordzie likwidujace punkty, ale ja nie mam punktow.

W czym problem ?
szerszon

Postprzez srylek » poniedziałek 25 lutego 2013, 11:52

Mam komplet punktow
Z tego szkolenia w wordzie ciekawie wyglada pogadanka z psychologiem: Psychologiczne aspekty zachowania się
kierującego pojazdem w ruchu drogowym. Ta czesc z policjantem to chyba nie do konca to, o co mi chodzi.Statystyki i wypadki moge sobie obejrzec w sieci i zostanie mi 350 pln w kieszeni:D
srylek

Powrót do Szkolenie kierowców