Zmiana daty egzaminu??

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Zmiana daty egzaminu??

Postprzez SERG » środa 09 marca 2005, 14:54

Czy można zmienić date egzaminu teoretycznego na inną date na egzamin praktyczny i teoretyczny w jednym dniu??
Pozdroiwienia Marcin
SERG

Postprzez barylkaq » środa 09 marca 2005, 16:05

zadzwoń do WORDu i się dowiesz :)
barylkaq

Postprzez emka » środa 09 marca 2005, 17:41

właśnie zadzwoń... ale obawiam sie, że może to być niemożliwe w Katowicach nie ma szans na żadne zmiany!!!
"Pytając kobietę o drogę w końcu zabłądzisz razem z nią"
emka

Postprzez ella » środa 09 marca 2005, 18:04

ale obawiam sie, że może to być niemożliwe w Katowicach nie ma szans na żadne zmiany!!!

Dlaczego ma być niemożliwe? Wszędzie można zmieniać terminy egzaminów tylko trzeba to zrobić odpowiednio wcześnie a nie dzień przed egzaminem. Jeżeli w WORD jest egzamin łączony to dlaczego mają nie przepisać.
ella
Moderator

Postprzez wiruswww » środa 09 marca 2005, 22:37

Niemożlwie?? A ja przekładałem swój, egzamin miałem wyznaczony na dzięn próbnej matury, odpowiednio umotywowane podanie do WORD, bez problemu przełożyli i jeszcze miła pani zadzwoniła i powiedziała że wszystko załatwione pomyślnie. Jak się chce to się da.
Czasami mam dość tej całej techniki. Przez tą całą technologie ludzie oduczyli się rozmawiać twarzą w twarz :( I to jest naprawde smutne.
wiruswww

Postprzez ella » czwartek 10 marca 2005, 00:03

odpowiednio umotywowane podanie do WORD,

Jeżeli robi się to odpowiednio wcześnie to nawet nie trzeba pisać podania. Sama przekładałam komuś egzamin mając tylko jego dowód i ten papierek, który dają przy zapisywaniu na egzamin.
Każdy WORD ma określoną ilość dni przed egzaminem kiedy można go przełożyć. W jednym to może być robione nawet w przeddzień egzaminu a w drugim tydzień przed egzaminem.
Najlepszym w twoim przypadku jest telefon do WORD.
ella
Moderator

Postprzez wiruswww » czwartek 10 marca 2005, 00:07

Ja to robiłem chyba jakies dwa tygodnie przed, w moim OSK mi powiedziano że trza podanie napisać to napisałam. W moim przypadku wszystkie sprawy związane z WORD załatwia mój OSK.
Czasami mam dość tej całej techniki. Przez tą całą technologie ludzie oduczyli się rozmawiać twarzą w twarz :( I to jest naprawde smutne.
wiruswww

Powrót do Egzamin na prawo jazdy