P.S. Wolałbym hatchback'a

przez Marian0o » piątek 08 lutego 2013, 13:14
przez Aiden » piątek 08 lutego 2013, 22:01
przez lith » piątek 08 lutego 2013, 22:13
przez Salvatore » sobota 09 lutego 2013, 18:51
przez globuss2 » sobota 09 lutego 2013, 19:39
przez winston » sobota 09 lutego 2013, 19:45
Aiden napisał(a):Clio II po 2002 roku bardzo fajny samochód, mały, ekonomiczny, łatwo dostępne części. Nie słuchaj opinii, że francuskie się psują, japońskie są nie do zajechania, jakieś inne są słabe i takie tam... to tylko stereotypy.
przez among » niedziela 10 lutego 2013, 01:45
przez lith » niedziela 10 lutego 2013, 02:10
przez SpearHead » niedziela 10 lutego 2013, 14:23
przez among » niedziela 10 lutego 2013, 21:32
lith napisał(a):Artykuł zdecydowanie przerysowany... co widać choćby w straszeniu znacznym wzrostem ceny gazu kiedy gaz ostatnio przeciwnie właśnie tanieje, bo jest go za dużo i w najbliższych latach w dłuższej perspektywie cena gazu ma iść w dół.
Kupując auto już z instalacją w ogóle jesteśmy w dobrej sytuacji, bo ta nie musi się zwracać. Zostają więc praktycznie tylko koszty przeglądów. Jednak nawet zamontowanie instalacji w dośc nowym autku jak zamierzamy kilka lat pojeździć (dalej niż do najbliższego spożywczaka po bułki co tydzień) jest imo dobrym pomysłem. W tej chwili w domu mamy już 2 auta na gaz (w jednym była, w drugim założyliśmy) mimo, że przed kupnem pierwszego wszyscy patrzyli na to bardzo sceptycznie. Po prostu oszczędności są niesamowite.
Jedyny minus takiej instalacji to zagraniczne wycieczki w bardziej egzotyczne rejony... tu znowu diesel jest nie do przecenienia, bo już się spotykałem z sytuacją, że nawet 95 na stacji nie uświadczysz ('lpg? co to jest?').
przez Anfa » niedziela 10 lutego 2013, 22:04
przez lith » niedziela 10 lutego 2013, 22:29
przez SpearHead » czwartek 14 lutego 2013, 20:37
among napisał(a):lith napisał(a):Artykuł zdecydowanie przerysowany... co widać choćby w straszeniu znacznym wzrostem ceny gazu kiedy gaz ostatnio przeciwnie właśnie tanieje, bo jest go za dużo i w najbliższych latach w dłuższej perspektywie cena gazu ma iść w dół.
Kupując auto już z instalacją w ogóle jesteśmy w dobrej sytuacji, bo ta nie musi się zwracać. Zostają więc praktycznie tylko koszty przeglądów. Jednak nawet zamontowanie instalacji w dośc nowym autku jak zamierzamy kilka lat pojeździć (dalej niż do najbliższego spożywczaka po bułki co tydzień) jest imo dobrym pomysłem. W tej chwili w domu mamy już 2 auta na gaz (w jednym była, w drugim założyliśmy) mimo, że przed kupnem pierwszego wszyscy patrzyli na to bardzo sceptycznie. Po prostu oszczędności są niesamowite.
Jedyny minus takiej instalacji to zagraniczne wycieczki w bardziej egzotyczne rejony... tu znowu diesel jest nie do przecenienia, bo już się spotykałem z sytuacją, że nawet 95 na stacji nie uświadczysz ('lpg? co to jest?').
Ładnie wypisałaś wszystkie plusy gazu. To może teraz minusy:
http://www.wojdas.24x7.pl/gaz-lpg.html
przez asolska » środa 13 marca 2013, 14:24
przez lith » środa 13 marca 2013, 18:24