ODEBRANIE PRAWKA !!!!

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

ODEBRANIE PRAWKA !!!!

Postprzez Pinki » sobota 05 marca 2005, 11:48

No wiec chodzi oto ze jestem z okolic Poznania i jestem zameldowany tutaj tymczasowo a wiec chyba nie wydadza mi tutaj prawka co?? bo na stałe jestem zameldowany w Białymstoku. (tylko nie mowcie mi ze bede musial tam jechac po odbior i zlozenie papierow prawka) :? :shock: :? :?: :?:
Egzamin zdany: 29,09,2005r
Prawo jazdy wydane: 05,10,2005r
Prawko odebrane: 15,10,2005r
Pinki

Postprzez set » sobota 05 marca 2005, 12:52

Na 100% nie wiem, ale wydaje mi sie, ze wpisujesz wszedzie w papierach swoj adres zameldowania stalego (jesli jestes zameldowany na stale np. w Bialymstoku), a egzamin mozesz zdawac w dowolnym ORDzie np. w Poznaniu. Jak bedziesz mial dowodzik osobisty to nie ma problemu, jesli bedziesz chcial sie zapisac z paszportem, to bedziesz musial wczesniej pobrac zaswiadczenie o zameldowaniu na pobyt staly z Urzedu Miasta. I chyba powinno byc OK. Jak sie myle to niech mnie ktos poprawi.
"Musicie byc mocni moca milosci, ktora jest potezniejsza niz smierc..." Jan Pawel II
Prawo jazdy kat. B zdane za 1 razem: 09.03.2005, odebrane: 21.03.2005
set

Postprzez ella » sobota 05 marca 2005, 13:00

tylko nie mowcie mi ze bede musial tam jechac po odbior i zlozenie papierow prawka)

Papiery do Wydziału Komunikacji po zdaniu egzaminu wyśle WORD nie ty je wozisz.
W podaniu o prawko jest taka opcja ODBIÓR ZA POŚREDNICTWEM POCZTY. Być może Wydział komunikacji będzie mógł ci przysłać jeżeli zaznaczyłeś tą opcje odbioru. Jeżeli nie to możesz kogoś upoważnić do odbioru za ciebie prawka.
Jak sie myle to niech mnie ktos poprawi.

Dobrze napisałeś Set :wink:
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy