Witam.
Wczoraj 25.02.2005 miałem egzamin kategorii "B"
Plac zdalem bez problemu(zestaw 4 tj. Wjazd prostopadly przodem, wyjazd tyłem i ruszanie ze wzniesienia"). Pierwszą sprawą a raczej zastrzezeniem jest to ze egzamin zdawalem od 16 00 do 21(o tej godzinie wyjechalem na miasto). Po drugie egzamin przeprowadzal tylko jeden egzaminator(2 grupy zdajacych). Kiedy wreszcie wyjechalem na miasto, egzaminator "zaprowadzil" mnie na Mcdrive. Zamowil sobie frytki, cole wsiadl do samochodu i powiedzial " jedz tak zebym nie dostal czkawki". Nie stronil takze od komplementow "bardzo ladnie pan jedzi". Taka syutacja trwala do momentu kiedy dojezdzajac do skrzyzowania egzaminator powiedzial"jedziemy w prawo" patrze na sygnalizator pali sie zielone wiec jada i patrze przed wjazdem na droge jest kolejny sygnalizator(pali sie zielone) i "ustap pierszenstwa" zwalniam i jade...wtedy egzamintor gwaltownie hamuje i mowi" dla pana egzamin sie juz skonczyl" ja sie go pytam dlaczego a on mi mowi ze widzial czerwone ze strzalka a ja ze zielone i patrze sie do lusterka a tam auto za mna stoi i sie pytam dlacego to auto za mna stoi skoro bylo czerwone na to on" nie denerwuj mnie, jedz dalej" jechalem kolejne 10 minut znowu do tego samego skrtzyzownia. Pierwszy sygnalizator zielony i na drugim pomaranczowe a instruktor mowi" jedz" ja wtedy na hamulec(to ja musze byc pewny tego co robie) i mnie sie pyta co to znaczy(czerwone ze strzalka) ja mu mowie ze mozna wtedy jechac w prawo po uprzednim zatrzyamniu sie przed sygnalizatorem na to on"prosze zjechac na pobocze" i kazal mi sie przesiac pozniej przez cala droge do osrodka mowie mu ze nie rozumiem tej sytuacjii a on przed brama puszcza do mnie haslo "prosze mi uwerzyc ze nie jestem od tego zeby pana udupic" na to mnie zatkalo wyszedlem z auta trzaskajac drzwiami....
Mam zwiazku z tym pytanie: Czy mozna sie w takiej sytuacji odwolac do Wordu i jakie sa tego korzysci a jaki skutki uboczne tzn czy np nie zostane wpisany na"czarna liste"?
dodam ze egzaimnator byl nowy tak mowil czlowiek ktory wydaje auta na egzaimn
z gory dziekuje za odpowiedz
pozdrawiam