przez nikt88 » sobota 29 grudnia 2012, 20:23
przez Anett » sobota 29 grudnia 2012, 20:30
przez 9imar9 » sobota 29 grudnia 2012, 20:36
Anett napisał(a):Nie miałeś pokazać tylko sprawdzić poziom oleju silnikowego tak nawiasem.
przez Anett » sobota 29 grudnia 2012, 20:39
9imar9 napisał(a):Popełnilas dwa błędy przy czym nie wiem czy skręt w lewo z prawej strony jezdni nie konczy definitywnie egzaminu. Nie widzę w Twoim opowiadaniu powodu do odwołania. Bo egzaminator nie był miły? No dajcie spokój...Anett napisał(a):Nie miałeś pokazać tylko sprawdzić poziom oleju silnikowego tak nawiasem.
Tak nawiasem to ma powiedzieć jak się sprawdza.
przez nikt88 » sobota 29 grudnia 2012, 21:03
przez skov » sobota 29 grudnia 2012, 21:32
nikt88 napisał(a):Popełniłem dwa inne błędy, a uznano je w rubryce dotyczącej przejazdu przez skrzyżowania, co ma migacz do niezjechania do krawedzi by wykonać lewoskręt ? na moje nic ale okk.
przez winston » sobota 29 grudnia 2012, 23:39
nikt88 napisał(a): czy wyksztalcony czlowiek zajmujacy taka posade ma tak prawo traktowac kogos bez szacunku ktory daje pieniadze na utrzymanie ich.
przez ks-rider » niedziela 30 grudnia 2012, 14:26
nikt88 napisał(a):...egzaminator przeyszedł nie powiedział dzien dobry
...wydal komende "siadac, jechac"
...bylem w szoku
...brzmialo to dosc chamsko.
...5 razy powtorzyl prosze wykonac manerwr zawracania z wykorzystaniem biegu wstecznego, a ja szukalem tylko bramy
przez winston » niedziela 30 grudnia 2012, 14:43
przez ks-rider » niedziela 30 grudnia 2012, 15:33
winston napisał(a):Ale jeżeli egzaminator od razu daje do zrozumienia, że jest cynikiem i wkurza go ta robota, to przyznasz, ze jest to trochę nietaktowne. Niech sobie swoje frustracje leczy gdzie indziej.
przez Aiden » poniedziałek 31 grudnia 2012, 00:30
nikt88 napisał(a):kontynuuje an egzamin ? o czym odpowiedzialem tak, ale egzaminator do mnie ale wynik i tak sie nie zmieni tak jakby zasugerowal nie jedz juz bo i tak cie ulalem.
przez mk61 » poniedziałek 31 grudnia 2012, 04:19
ks-rider napisał(a):nikt88 napisał(a):...egzaminator przeyszedł nie powiedział dzien dobry
...wydal komende "siadac, jechac"
...bylem w szoku
...brzmialo to dosc chamsko.
...5 razy powtorzyl prosze wykonac manerwr zawracania z wykorzystaniem biegu wstecznego, a ja szukalem tylko bramy
Daj sobie spokuj z prawem jazdy, bo za mieki jestes. Zastanawiam sie jak chcesz wogole przejsc przez zycie ? Oczekujesz, ze kazdy bedzie Cie prosil, dawal pisemne zaproszenie ? Glaskal po glowce ?
Oczekujesz, ze ktos berdzie Ci za kazdym razem po kilka razy powtarzal czego od Ciebie oczekuje ? W przyszlosci Twoj szef powie Ci raz, nie zrobisz, dostaniesz kopa w doope i wyfruniesz z roboty - kumasz ?
A jak nie potrafisz zawrocic z uzyciem biegu wstecznego to po ki grzyb pchasz sie na egzamin, wykup jeszcze ze 30 godzin abys potrafil.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.