Tu można zgłaszać wszelkie uwagi i prośby dotyczące działania forum, czyli miejsce gdzie można szybko zgłosić moderatorom różne uwagi, nieprawidłowości, co się podoba a co nie itd.
Pozdrawiam i życzę owocnych narzekań

przez ella » czwartek 02 lutego 2012, 22:12
przez aknx777 » czwartek 06 grudnia 2012, 19:49
przez ella » czwartek 06 grudnia 2012, 22:16
kilka tygodni temu pisalem (...) Moderatorow tego forum
o problemach logowania sie pod moim starym nick'iem tego forum,
pisalem, pisalem, pisalem i
przez lith » czwartek 06 grudnia 2012, 23:54
przez ella » sobota 08 grudnia 2012, 19:18
aknx777 napisał(a):kilka tygodni temu pisalem do Administratorow do Moderatorow tego forum
o problemach logowania sie pod moim starym nick'iem tego forum,
pisalem, pisalem, pisalem i
i nic ! Zero jakiejkolwiek odpowiedzi na PW czy w temacie, po prostu sprawa jest zlewana cieplym moczem.
Daje do myslenia !
przez Drezyna » środa 12 grudnia 2012, 11:53
przez aknx777 » sobota 15 grudnia 2012, 21:16
przez ella » poniedziałek 17 grudnia 2012, 11:47
aknx777 napisał(a):Przekroczono limit prób logowania. Teraz, aby się zalogować, musisz oprócz nazwy użytkownika i hasła dodatkowo wprowadzić kod potwierdzający.
Chcialbym dostac ten kod albo mozliwosc przywrucenia mi mozliwosci pisania pod nick'iem ks-rider.
z powazaniem
przez Drezyna » poniedziałek 17 grudnia 2012, 12:01
przez Zonaimad » wtorek 18 grudnia 2012, 12:17
przez lith » wtorek 18 grudnia 2012, 19:21
przez ella » wtorek 18 grudnia 2012, 22:29
przez ks-rider » wtorek 18 grudnia 2012, 22:46
ella napisał(a):aknx777 napisał(a):Przekroczono limit prób logowania. Teraz, aby się zalogować, musisz oprócz nazwy użytkownika i hasła dodatkowo wprowadzić kod potwierdzający.
Chcialbym dostac ten kod albo mozliwosc przywrucenia mi mozliwosci pisania pod nick'iem ks-rider.
z powazaniem
po przekroczeniu maksymalnej ilości prób logowania przez użytkownika, tj. po 3 próbach, wyskakuje powyższy komunikat, a pod spodem jest informacja o wprowadzeniu odpowiedzi na pytanie zabezpieczające następującej treści:
Jak nazywa się miasto, które jest stolicą Polski:
To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.
Jestem juz zalogowany, mozna wykasowac
pozdrawiam
Jeśli użytkownik ZNA hasło to podanie loginu, hasła oraz odpowiedzi na powyższe pytanie skutkuje prawidłowym zalogowaniem się do forum. Żadna ingerencja admina nie jest tutaj potrzebna.
nie ma też żadnego innego kodu zabezpieczającego.
Skoro po 3 próbach użytkownik nie potrafi się zalogować to znaczy, że wpisuje złe hasło - więc niech sobie kliknie "Nie pamiętam hasła" i wygeneruje nowe hasło.
przez Zonaimad » środa 19 grudnia 2012, 01:09
lith napisał(a):Jutro mam zaliczenie, więc najszybciej zajrzę tam w czwartek, chociaż znając życie temat już będzie się nadawał raczej do zamknięcia, a nie do sprzątania.
Niektórym jak się kończą argumenty to zaczyna się wojna na zgłaszanie postów.
przez lith » środa 19 grudnia 2012, 02:15