OSK Autofan Kraków

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

OSK Autofan Kraków

Postprzez romex » sobota 10 października 2009, 00:38

Witam wszystkich.
Chciałbym zrobić mała kryptoreklamę ośrodka Autofan w Krakowie. Namiary na tę OSK każdy znajdzie w necie.
Instruktorzy są pozytywnie i profesjonalnie nastawieni do ucznia. Po kursie w tym ośrodku nie miałem większych problemów ze zdaniem egzaminu łączonego za pierwszym podejściem. Instruktorzy nie skracają godzin jazdy. Przekazują wiedzę w sposób rzetelny i zgodny z standardami etycznymi. Nie ma w tej szkole miejsca na załatwianie prywatnych spraw instruktorów w godzinach jazd.
Jeśli ktoś bardzo chce nauczyć się jeździć, nie pod egzamin ale do każdych warunków, polecam tę szkołę.
1) Wiosna 2002 T (+) P (-)
2) Zima 2003 T (-) P (-)
3) Egzamin 06 10 2009 T (+) P (+)
4) 13 10 2009 Prawo jazdy kat. B zajęło honorową przegródkę w moim portfelu ;-)

Wszystkim zdającym życzę uporu maniaka i powodzenia na egzaminie.
romex

Postprzez ivytomek » wtorek 13 października 2009, 12:23

ivytomek

Postprzez karolleon » wtorek 27 października 2009, 21:06

Po odbyciu kursu w innym, pechowym OSK, postanowiłem pójść za radą romeksa, chociaż była to jedyna opinia na temat Auto-fan na tym forum. I muszę powiedzieć, że ten OSK bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Wziąłem u nich kilka godzin dodatkowych. Dysponowali identycznym modelem samochodu, jak ten, którym jeździ się w Krakowie na egzaminie (nowy Yaris), z klimatyzacją. Cena za godzinę standardowa jak na Kraków - 45 zł.

Przede wszystkim jednak jestem zadowolony ze sposobu prowadzenia jazdy przez instruktora, pana Andrzeja. Miał bardzo profesjonalne podejście. Pokazał parę "sposobów" ułatwiających jazdę na placu manewrowym, popularne na egzaminie trasy, i ogólnie widać było, że przykładał się do swojej pracy.

Myślę, że między innymi dzięki instruktorowi z tego OSK - egzamin praktyczny za drugim razem zdany (pierwszy raz zdawałem po jazdach w innym OSK).

P.S. Taki wpis od użytkownika z jednym "postem" może budzić podejrzenia. No cóż, pozostaje Wam wierzyć (lub nie), że kierowała mną wdzięczność, a nie zlecenie na reklamę na forum ;) .
karolleon

Postprzez Qrdwanów » piątek 27 listopada 2009, 13:53

Też pobierałem lekcje w tej szkole . Instruktorzy o.k poza właścicielem ,który załatwia prywatę w czasie lekcji i ewidentnie jest nastawiony na chapanie kasy. Poza tym kończy jazdy 10-15 minut za wcześnie. Odradzam pana M.
Qrdwanów

Postprzez karolleon » piątek 27 listopada 2009, 16:56

O, to widocznie miałem szczęście, że trafiłem na innego instruktora.
karolleon

Re: OSK Autofan Kraków

Postprzez karine » środa 28 listopada 2012, 09:46

Teoria w tej szkole nie jest dobra. Wyświetlaja na kursach filmy z ruchu drogowego sprzed 10 lat i to kręcone w Niemczech.Instruktorzy się dość często zmieniają. Sam kierownik uczy dość dobrze ale jeździ rano i sam wybiera z kim chce jeżdzić.
karine

Powrót do Szkolenie kierowców