Następnie z tego miejsca chciałabym serdecznie podziękować instruktorom Szkoły Jazdy "Prestiż" przy ul. M.Skłodowskiej-Curie .
Instruktor Pan Paweł noo wiele godzin spedziłam z tym Panem w aucie i powiem jedno, jego cierpliwość, spokój i opanowanie a zarazem profesjonalne podejście trafią chyba do każdego, poza tym dusza-człowiek

Natomiast co do Pana Tomasza bardzo ciekawa teoria nie sucha gadka o znakach i skrzyżowaniach (taką przeżyłam w poprzedniej szkole, tak więc porównałam) a ciekawie opowiedziane sytuacje na drodze i duuuużo tłumaczeń. Poza tym może z charakteru trudniejszy (ja do milutkich tez nie należę) trochę ścięć mamy za sobą, jednak oprócz niesamowitej wiedzy i doświadczenia jaką się ze mną podzielił, nauczyłam się również pokory. Dziękuję. (apropo komentarzy, o rzekomych krzykach czy unoszeniu się)
Podsumowując polecam na prawde szczerze, Szkołę Jazdy "Prestiż" przy ul. M.Skłodowskiej-Curie, wiem co mówię a przywędrowałam do nich z innej szkoły, bardzo ciężko poprawiać i wypleniać już wyuczone błędy, także sprawdzajcie fora i polecenia znajomych, którzy odbyli kurs w danym OSK, bo nie warto iść w ciemno (tak jak ja wybrałam, żeby mieć niedaleko od domu) a później rozpaczliwie po znajomych i wszelkich forach szukałam dobrej szkoły, tą polecono mi, ja skorzystałam, jestem bardzo zadowolona i teraz polecam dalej każdemu

Pozdrawiam, kursantka OSK "Prestiż"