Dodatkowe godziny jazd

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Dodatkowe godziny jazd

Postprzez grekuu » sobota 27 października 2012, 14:01

Witam mam pytanie czy da się iść na dodatkową godzinę jazd do innej szkoły ? jak ma się jeszcze nie przejechane te godziny u siebie w szkole ?

chodzi o to że mam jazdy kolejne w wtorek dziś albo jutro albo w pon chciałbym iść na godzinkę pojeździć bo nie wychodzi mi ruszanie albo mi gaśnie albo pale gumy katastrofa ogólnie ;]
grekuu

Re: Dodatkowe godziny jazd

Postprzez mesta » sobota 27 października 2012, 15:36

Pewnie jezeli OSK nie jest w stanie zapewnic Ci terminu , w ktorym chcialbys jezdzic to nic nie stoi na przeszkodzie zeby udac sie do innego OSK poza tym kazdy instruktor ma inne podejście do szkolenia i moze wychwycić niezauwazalne przez Twojego instruktora bledy :)
Kat. B,
1 egzamin, 11.09.2012:
Teoria + Plac + Miasto - 52 min walki zakonczone niepowodzeniem :(

2 egzamin 01.10.2012
Plac + Miasto+ 53 min walki zakonczone sukcesem :D
mesta

Re: Dodatkowe godziny jazd

Postprzez dylek » sobota 27 października 2012, 16:01

Zgodnie z przepisami to ciężko będzie .... OSK musi mieć jakąś podkładkę, by cię wpuścić za kierownicę... więc albo jest to wpis do książki, że odbywasz kurs, albo jakies potwierdzenie, że odbyłeś kurs i chcesz się doszkolić (kwitek, że zapisałeś się na egzamin, arkusz przebiegu oblanego egzaminu itp...) Mozna równiez przenieść papiery i kontynuowac szkolenie w innym OSK.
Ale pewnie znajdziesz OSK, który cię na takie jazdy przygarnie tak "na lewo" :D
Pozdrawiam z prawego fotela "eLki" :D
dylek
Moderator

Powrót do Luźna gadka