Impulsywny napisał(a):daghda napisał(a):Impulsywny napisał(a):Panowie z całym szacunkiem, ale czy tak dla zabawy czytacie tylko co 2 post? Chyba nie ma sensu żebym odpowiadał. Odwołanie złożyłem już wczoraj. Dzięki wszystkim za poświęcony czas
Człowieku, czytam wszystkie posty - za to Ty nie chcesz uwierzyć, jak Ci się coś mówi
Jesteś instruktorem? Pytanie retoryczne. Ja wiem doskonale za co zostałem oblany, a jednak wole uwierzyć w to co mi mówi moja instruktorka i dyrektor mojej szkoły, która ma oddziały w całej Polsce niż anonimowemu użytkownikowi na forum. Temat napisałem zaraz po nieudanym egzaminie, chcąc sie dowiedzieć, jaka jest wasza opinia bo nie wiedziałem jeszcze, że tak bardzo moja szkoła zaangażuje się w tą sprawę. Już kilkakrotnie próbuje zamknąć temat jednak nieskutecznie. Temat odświeżę po dostaniu odpowiedzi. Bez odbioru.
Ale z Ciebie młot człowieku. Instruktorka powinna mieć zabrane uprawnienia. Tematu odświżać nie musisz bo sprawa jest oczywista -- wystarczy czytać ze zrozumieniem