Forum Chat #1

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez miros » piątek 24 grudnia 2004, 13:22

i co zadzialal? :twisted:
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Życzenia imieninowe!

Postprzez ella » piątek 24 grudnia 2004, 13:24

Obrazek
Mmeva, wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Przede wszystkim spełnienia marzeń.
ella
Moderator

Postprzez to ja » piątek 24 grudnia 2004, 13:58

Właśnie - Ewa wszystkiego najlepszego z okazji imienin :!:

Tak pisałam wcześniej wybrałam się dzisiaj do Stacji Krwiodawstwa. Jednak nie mogłam oddać krwi ze względu na lekarstwa, które biorę. Ale za jakieś 3 miesiące nie będę już ich brała, odczekam jeszcze miesiąc i przed maturą wracam do Stacji Krwiodawstwa - uparcie będę dążyła do celu :)

Jeszcze raz Wesołych Świąt :!:
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez Mmeva » sobota 25 grudnia 2004, 00:41

Oczywiście zadziałał, bo to porządny samochód jest :), co prawda stał ostatnio praktycznie niejeżdzony ale co jakiś czas tata się nim przejechał coby się nie zastał ;)

Dzięki za życzenia :D, ja równiez sie powtórzę: WESOŁYCH ŚWIĄT
Mmeva

Postprzez to ja » środa 05 stycznia 2005, 17:50

Nie chcę zaśmiecać forum i pisać w innym temacie dlatego tu to napiszę. Tylko nie zrozumcie mnie źle - nie mam zamiaru z nikim się kłócić ani robić wyrzutów. Mam tylko takie małę pytanie. Otóż, czy mógłby mi ktoś powiedzieć, dlaczego temat o śmierci Sławka został przesunięty w dół :?: Nie wiem, czy pamiętacie, ale w jednym z moich postów w tamtym temacie zawarłam prośbę

to ja napisał(a):Teraz prośba do Pluta: Wiem, że Sławek sprawiał pewne problemy na forum (posty nie na temat, obrażał innych). Jednak mam prośbę - byłabym szczęśliwa, gdyby ten temat nie został skasowany, żeby został na stałe ogłoszeniem. Może się okazać, że niektórzy po przeczytaniu tego wszystkiego zaczną myśleć i nie będą szaleć na drogach... choć jedno uratowane życie jest czymś cennym i ważnym...

Nie chodzi mi o to, że np stale to czytam, bo tak nie jest. W cytacie moją prośbę motywowałam nie sobą, lecz innymi ludźmi :"Może się okazać, że niektórzy po przeczytaniu tego wszystkiego zaczną myśleć i nie będą szaleć na drogach... choć jedno uratowane życie jest czymś cennym i ważnym... "
No, chyba że uważacie inaczej i powinno być tak jak jest teraz...

to ja

Postprzez ella » środa 05 stycznia 2005, 19:56

Otóż, czy mógłby mi ktoś powiedzieć, dlaczego temat o śmierci Sławka został przesunięty w dół

Oczywiście Asiu, że mógłby ci ktoś powiedzieć. Piszesz tak jakbyś naprawdę nie wiedziała do kogo się zwrócić i zapytać.
Został przesunięty w dół z tego powodu, że ostatnio pierwsza strona zamieniła się w ogłoszenia i tematy przyklejone. Nawet nie zauwazyłaś, że topic o kawałach też zjechał w dół. Po wczorajszej rozmowie ze Scorpiem i Sławkiem( autorem obu topiców) oba tematy zostały przesunięte. Była to decyzja wspólna. To, że został przesunięty nie znaczy wcale, że o nim ktokolwiek z nas zapomniał.
To, że Ciebie nikt nie pytał to chyba dlatego, że rzuciłaś się w wir nauki i jak sama piszesz nie ma cię do odwołania.

Oczywiście, że wszystkie spuszczone tematy mogą wrócić na miejsce. Tylko znowu bedą pytania innych forumowiczów czy pierwsza strona zamieni się niedługo w same ogłoszenia i tematy przyklejone.
ella
Moderator

Postprzez to ja » środa 05 stycznia 2005, 20:11

Zgadza się - rzuciłam się w wir nauki. Nie zmienia to faktu, że raz na jakiś czas na forum zaglądam. Ale widzę, żemoja argumentacja co do pozostawienia tego ogłoszenia jest chyba niezbyt zrozumiała. Ale skoro tak zdecydowaliście to niech tak będzie. Szkoda tylko, że (i tu zwracam się do wszystkich forumowiczów) nie chcecie się ustosunkować co do mojej argumentacji pozostawienia tamtego tematu jako przyklejonego...

to ja

Postprzez bodek541 » środa 05 stycznia 2005, 21:07

Asiu ja szanuje twoją argumentacja może komuś to pomoże może nie oczywiście oby pomogło ale mam nadzieje, że jeśli ktoś chce to ten temat znajdzie. Szanuje twoje zdanie ale czy koniecznie ten temat musi być przyklejony ja uważam,że nie.

P.S Nie obraż sie na mnie Asiu
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez muczo » środa 05 stycznia 2005, 23:04

dajcie jakis namiar na ten temat bo szukalem go i nie moge znalezc a ciekawi mnie o co chodzi !!!
muczo

Postprzez Mmeva » środa 05 stycznia 2005, 23:18

Moim zdaniem post o śmierci Sławka powinien pozostać na widocznym miejscu, jak napisała Asia może skłoni to niektórych do chwili refleksji;
tak się teraz zastanawiam i w sumie nie wiem dlaczego był on w luźnej gadce; chyba tematycznie bardziej pasuje do 'Sytuacji na drodze' i proponuje tam go przykleić. Nie wszyscy przegladają wszystkie watki wstecz (o czym zresztą świadczy post powyżej); http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... t=zapalcie - to chyba ważniejsze od sprawozdań z naszych spotkań (które również pojawiły się jako przyklejone).

Mam też propozycję odnośnie luźnej gadki, która rzeczywiście jest nieco nieczytelna; moim zdaniem dodawanie dwóch przyklejonych postów po każdym zlocie szybko spowoduje zaśmiecenie forum (na razie są 4, a kolejne spotkanie już są planowane ;) ); proponuję przyklejać tylko sprawozdanie i w nim link do nomalnego posta ze zdjęciami; (w ten sposób będziemy mieli 1 przyklejony post do każdego zlotu), a w miarę kolejnych zlotów można pomysleć o założeniu 1 przyklejonego temat 'Spotkania forumowiczów' w nim linki do wszystkich sprawozdań. Strona byłaby bardziej przejrzysta, i na humor miejsca by nie brakowało ;); co o tym myślicie? Może macie jakieś inne pomysły ?

Pozdrawiam :)
Ostatnio zmieniony środa 05 stycznia 2005, 23:37 przez Mmeva, łącznie zmieniany 1 raz
Mmeva

Postprzez sharky » środa 05 stycznia 2005, 23:35

Mmeva napisał(a):kolejnych zlotów można pomysleć o założeniou 1 przyklejonego temat 'Spotkania forumowiczów' w nim linki do wszystkich sprawozdań. (...) co o tym myślicie?

Mevea czytasz w moich myslach :wink: Tez pomyslalam, ze relacje ze spotkan powinno sie zwinac do jednego przyklejonego tematu. Temat powinien byc zablokowany do edycji, a kazdy post byc odnosnikiem do kolejnych zjazdow, np:

Elbląg, 27.12.2004r.

Relacja: http://www.tu_jest_relacja.pl
Zdjecia: http://www.a_tu_sa_zdjecia.pl

Ewentualnie mozna by jeszcze wymienic kto byl obecny.
Obrazek
sharky

Postprzez ella » środa 05 stycznia 2005, 23:52

a w miarę kolejnych zlotów można pomysleć o założeniu 1 przyklejonego temat 'Spotkania forumowiczów' w nim linki do wszystkich sprawozdań.

Proponowałam od razu założenie jednego tematu " Spotkania forumowiczów"
się teraz zastanawiam i w sumie nie wiem dlaczego był on w luźnej gadce; chyba tematycznie bardziej pasuje do 'Sytuacji na drodze' i proponuje tam go przykleić.

Pomysł dobry. Będzie to jedno ogłoszenie w tym dziale i nikt nie bedzie miał pretensji, że cała strona to ogłoszenia i tematy przyklejone.
Nie wszyscy przegladają wszystkie watki wstecz (o czym zresztą świadczy post powyżej);

To akurat świadczy o tym, że nie wszyscy czytają ogłoszenia i przyklejone :wink: :D
ella
Moderator

Postprzez scorpio44 » czwartek 06 stycznia 2005, 16:35

Zrobiłem jeden temat przyklejony o spotkaniach forumowiczów, w którym są linki do sprawozdań i galerii.

Ale niezależnie od liczby topików przyklejonych w luźnej gadce uważam, że nie ma żadnego powodu, do tego, żeby topic "kawał" był przyklejony. Czemu Wam tak na tym zależy? Przecież to jest temat w podobnym stylu, co "forum chat". Ktoś chce tutaj coś dopisać, to szuka tego tematu. Tak samo powinno być i tam.
scorpio44

Postprzez scorpio44 » sobota 08 stycznia 2005, 01:00

Ponieważ cisza na morzu, ja mam propozycję dla moderatora: jeżeli do końca tygodnia nikt się na ten temat nie wypowie, to w poniedziałek rano niech zdejmie przyklejonego z topiku "Kawał". :D Bo z tego wynika, że tak jak mówiłem, jest on niepotrzebny.
scorpio44

Postprzez Sławek_18 » sobota 08 stycznia 2005, 14:14

ja myslalem, ze juz wczesniej zdjeliscie a tylko mnie scorpio poinformowal i prosil o niski wyrok kary :lol: :lol: :lol: :wink:
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka