Oczekiwanie na egzamin..

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Oczekiwanie na egzamin..

Postprzez blacha1994 » środa 27 czerwca 2012, 23:11

Witam. Niedługo będę zdawał pierwszy egzamin w Warszawie na Odlewniczej. Pierwszy egzamin i nie wiadomo jak się zachować na miejscu..
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć krok po kroku.. Gdzie oczekuje się na egzamin teoretyczny, gdzie sie wchodzi itp. A po ewentualnym zaliczeniu teorii, gdzie się czeka na jazdę, czy będą mnie jakoś wyczytywać, jak to ma przebiegać ?

Proszę o poważne odpowiedzi : )
Pozdrawiam
blacha1994

Re: Oczekiwanie na egzamin..

Postprzez Kamasek » czwartek 28 czerwca 2012, 11:10

Jak na forum nie znajdziesz to zapytaj znajomych z okolicy. Na pewno ktoś kogo znasz tam zdawał.
5.06.2012r.-prawko zdane za pierwszym podejściem
Obrazek
Kamasek

Postprzez Kylo » czwartek 28 czerwca 2012, 14:52

Koniec języka za przewodnika jak to się mówi. I wszystkiego się dowiesz :)
W wordzie powinni Cię kierować tam gdzie trzeba.
Trochę niepoważne pytania.
Kat. A,B,C,CE - jest.
Kat. D - będzie :D
Kylo

Postprzez chap » czwartek 28 czerwca 2012, 17:03

Witam. Niedługo będę zdawał pierwszy egzamin w Warszawie na Odlewniczej. Pierwszy egzamin i nie wiadomo jak się zachować na miejscu..
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć krok po kroku.. Gdzie oczekuje się na egzamin teoretyczny, gdzie sie wchodzi itp. A po ewentualnym zaliczeniu teorii, gdzie się czeka na jazdę, czy będą mnie jakoś wyczytywać, jak to ma przebiegać ?

Wszystko zalezy od WORDu.
Nie wiem jak jest w Wawie, ale w Katowicach na przyklad na teorie czeka sie w "glownym" budynku WORDu, tam gdzie zapisujesz sie na egzamin itp, a na praktyczny w poczekalni, ktora jest w ogole po drugiej stronie i nie ma tam nic oprocz krzesel, kibla i tablic z zasadami egzaminowania.
Wyczytuja albo przez glosnik, albo normalnie wchodzi egzaminator do poczekalni i wyczytuje nazwisko.
chap

Postprzez Palec » czwartek 28 czerwca 2012, 21:05

Zakładam, że wiesz, gdzie jest budynek i jak wygląda ;)
Wchodzisz schodami, po lewej masz zapisy, po prawej salę do egzaminów teoretycznych z drzwiami na PESEL, a na wprost masz wyjście na plac.
Idąc na zapis walisz w lewo, kasa, okienko, wyjście ;)
Na teorię, w prawo, PESEL, od razu w lewo i czekasz
Praktyka, prosto, do końca, aż dojdziesz to płotku i czekasz, nawet jest napisane "miejsce dla oczekujących na egz. prakt.", ławeczki są, popielniczki, barek, full serwis ;)

I czekając na praktykę usłyszysz "w wyniku losowania komputerowego egzaminowany/a będzie Pan/i...."
A - 06.08.2012
B - 05.10.2009
C - 11.05.2012
C+E - 28.06.2012
D - zaplanowano na jesień
Kwalifikacja Wstępna C, C+E - 21.09.2009
Kwalifikacja Wstępna D, D+E - zima?
Palec

Postprzez mkmkmk » piątek 29 czerwca 2012, 13:30

Nie stresuj się, wszędzie pokierują.

Wprawdzie egzaminatorzy czy pracownicy WORD nie zawsze są skorzy do pomocy, ale można pytać innych zdających - razem raźniej się czeka!
mkmkmk

Powrót do Egzamin na prawo jazdy