Co jest jezeli nie pojde na egzamin???

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Co jest jezeli nie pojde na egzamin???

Postprzez Romero100 » sobota 11 grudnia 2004, 19:11

Witam
Mam maly problem poniewaz wczoraj w pubie dostalem takiego strzala ze cale lewe oko mam spuchniete:( Jakie sa konsekwencje jezeli nie zjawie sie na egzamin??? Czy Egzaminator moze mnie nie dopuscic do egzaminu ze wzledu na bardzo spuchniete oko (masakryczne to wyglada)
Romero100

Postprzez ella » sobota 11 grudnia 2004, 21:18

Jakie sa konsekwencje jezeli nie zjawie sie na egzamin???

Przepada ci 50% ceny egzamniu. Jeśli nie jest za późno spróbuj przełożyć egzamin.
Czy Egzaminator moze mnie nie dopuscic do egzaminu ze wzledu na bardzo spuchniete oko (masakryczne to wyglada)

Może i prawdopodobnie to zrobi.
ella
Moderator

Postprzez Romero100 » sobota 11 grudnia 2004, 22:42

Egzamin mam w Poniedziałek o 12.
Czy w takim razie jezeli zadzwonie w Poniedzialek Rano jest szansa na przelozenie egzaminu???
Jezeli Egzaminator mnie nie dopusci to rowniez trace 50%???
Romero100

Postprzez ella » sobota 11 grudnia 2004, 23:32

Egzamin mam w Poniedziałek o 12.
Czy w takim razie jezeli zadzwonie w Poniedzialek Rano jest szansa na przelozenie egzaminu???

W poniedziałek bedzie już za późno na przełożenie egzaminu. Niektóre WORDY trzeba zawiadamiać kilka dni wczesniej.
Jeżeli Egzaminator mnie nie dopusci to rowniez trace 50%???

Tego dokładnie nie wiem :(
Ale wydaje mi się, że jak nie dopuści cię do egzaminu to nie może ci powiedzieć, że nie zdałeś. Więc też powinno być tylko 50%.
W regulaminie jest tylko powiedziane, że jak ktoś przyjdzie na egzamin pod wpływem alkoholu to przyjmuje się, że uzyskał wynik negatywny z egzaminu.
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy