Zdałem za pierwszym razem
Gdzie robiłem kurs? W najlepszym osk w Tychach:) Jak się nazywa? Wszyscy chyba znają

GOL
Gorąco polecam ten osk dlaczego?
po 1 Rewelacyjna obsługa klienta wszystkie formalności w 10 minut, do tego obsługa online, na kurs zapisałem się przez stronę www po czym udałem się na wykłady w trakcie podpisałem dokumenty.
po 2 w Gol-u podchodzą do tematu bardzo nowocześnie, wykłady mogłem powtarzać w domu przez internet maja świetny e-learning, jazdy miałem zaplanowane po wykładach od razu całe 31 godzin więc od razu wiedziałem kiedy wpłacać kasę i kiedy mniej więcej skończę kurs. Panel kursanta to super sprawa mogłem się logować i sprawdzać kiedy mam jazdy z jakim instruktorem i jakim autem, jak mi coś nie pasowało klikałem rezygnuj i już po sprawie pojawiał mi się kolejny termin automatycznie. Fajna sprawa nieraz słuchałem jak moi koledzy w innych osk narzekali że instruktor nie dzwoni albo zapominali o jazdach albo instruktor im dzwonił z dnia na dzień w Gol-u tym nie musiałem się przejmować.
po 3 Wykłady prowadzone rewelacyjnie zero nudy dużo śmiechu i mila atmosfera a zarazem mega ogrom wiedzy. Nikt nie czytał nam książki jak w innych osk, wszystko wyświetlało się jak w kinie
Moi koledzy co robili kurs w innych osk uczyli się z książki, którą w osk Gol dostałem gratis, jeśli chodzi o wykłady nie chodzili bo były nudne, na moim kursie sala w Gol-u była pełna.
po 4 Jazdy profesjonalni instruktorzy i instruktorki aż 3

wiele cennych informacji zero złości wiele zrozumienia a wszystko dokładnie wytłumaczone, są rewelacyjni

Nie raz jak gadałem z kumplami to mi opowiadali o swoich jazdach masakra, w Gol-u jeździ się z rożnymi instruktorami co bardzo pomaga każdy wnosi coś dobrego, co najważniejsze nie marnowali czasu na załatwianie swoich spraw, każdy z nas dostawał oprócz karty jazd dodatkową kartę i każdy instruktor musiał zaznaczać co robił na danej lekcji, mają tematycznie poukładane jazdy co było fajne bo każdy wiedział co robiłem a co jeszcze muszę zrobić moja dziewczyna u Jacka tez jeździła z różnymi instruktorami ale tam każdy się musiał pytać co robiła i najczęściej robiła kilka razy to samo a wiele rzeczy wogóle.
po 5 na jazdach byłem w Katowicach i w jastrzębiu więc miałem okazję przekonać się jak jeździ się też w innych dużych miastach.
Myślę że te 5 pkt. wystarczy, że mój post może być pomocny przy wyborze osk, jeszcze raz gorąco polecam, nowoczesne osk, w którym widać że inwestują by nauka była przyjemna i pożyteczna!
Ps. Romek bardzo dziękuje dzisiaj kiedy na drodze jest śnieg miałem okazję przekonać się dlaczego tak mocno do głowy tłukłeś mi tę technikę jazdy, to że hamuje się samym hamulcem, że sprzęgła uzywamy wyjatkowo rzadko, dzięki Tobie śnieg na drodze nie sprawia mi żadnych kłopotów nawet na letnich oponach