przez Anis » wtorek 13 grudnia 2011, 17:54
A ja tak zapytam z ciekawości . Czytałam o tych nowych egzaminach dla kat A i tak się zastanawiam nad tym ponieważ zmiany w teorii , a także w placu wchodzą w lutym 2012 roku na placu mają być dwa dodatkowe zadania. Jak wy myślicie jak to będzie z poprawkami . Odbyłam kurs zdałam testy oblałam plac przez czyjeś niedopatrzenie egzaminator sam osobiście kazał mi się zapisać na poprawkę jeszcze w tym samym dniu bo jak twierdził egzaminy są dalej bo śniegu jeszcze nie ma pobiegłam zapłaciłam , ale pani przy zapisach odmówiła mi ponieważ już nie ma egzaminów i koniec hmm dziwne egzaminator mówił co innego . Dzisiaj na stronie internetowej czytam , że egzaminy zostają zawieszone z dniem 23 grudnia , a mamy 13 dzwonię i się pytam , a ona mi dalej mówi , że mnie nie zapisze bo od lutego sa nowe zasady i by musiała dla mnie nowe papiery i inne duperele załatwić no to zadzwonił mój instr i dopiero mu powiedziała , że wszystko jest zajęte na poprawki ... I z tego co mi się wydaję , to były wczoraj miejsca , ale miały jakiś powód bo dopiero dzisiaj zakończyli listę z egzaminami na motor . No i teraz się zastanawiam oblałam teraz , a poprawka czeka mnie po tych wszystkich zmianach i co będe musiała znając życie zdawać na nowych zasadach tak ? A jak mogę zdawać na nowych zasadach skoro na starych kursach nie było nowych zadań egzaminacyjnych to może mi jeszcze odmówią i wyślą od nowa na kurs , albo na jakieś uzupełnienie za które ja znowu będę musiała zapłacić ? Poprawka też już opłacona , ale miła pani poinformowała mnie , że do poprawki jeszcze będę musiała dopłacić ... Rozumiem , że osoby które powiedzmy teraz zdały testy bo robią takie grupy , a praktykę odbędą po lutym to będą mieć nowe zasady , ale ja już raz oblałam i pójdę na poprawkę z nowymi zadaniami ? I powiedzcie mi jeszcze czy wchodzi coś jeszcze nowego prócz testów i placu ? Słyszałam coś o dodatkowym kursie po prawku teoretycznym i praktycznym to prawda ? I słyszałam również o ważności prawka na 15 lat ? ! Mam kat B od dwóch lat bezterminowo to jak zdam na motor w 2012 i wymienię dokument to B też będzie miało ważność 15 lat ? to trochę chore