przez komorowskiszymon » poniedziałek 05 grudnia 2011, 18:46
przez ASO » poniedziałek 05 grudnia 2011, 19:58
przez skov » poniedziałek 05 grudnia 2011, 20:02
przez Borys68 » poniedziałek 05 grudnia 2011, 20:07
komorowskiszymon napisał(a):Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam mały problem i chciałem się do was zwrócić o pomoc. A więc zapisałem się na prawo jazdy kategorii B1 i jestem świadom tego że wchodzą nowe przypisy i będę mógł jeździć tylko na quadzie. Ale mnie interesują testy. Czy będzie tak jak dotychczas że po ukończeniu 18 roku życia zdaje się tylko praktykę bez teorii czy po wejściu nowych przepisów w życiem będę musiał zdawać jeszcze raz egzamin teoretyczny?Brosze o pilną odpowiedz ponieważ zapłaciłem już wszystkie pieniądze i nie zacząłem jazd. Jak coś to po prosu się wycofam
przez Pomarancza » poniedziałek 05 grudnia 2011, 21:23
przez skov » poniedziałek 05 grudnia 2011, 21:43
Borys68 napisał(a):komorowskiszymon napisał(a):Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam mały problem i chciałem się do was zwrócić o pomoc. A więc zapisałem się na prawo jazdy kategorii B1 i jestem świadom tego że wchodzą nowe przypisy i będę mógł jeździć tylko na quadzie. Ale mnie interesują testy. Czy będzie tak jak dotychczas że po ukończeniu 18 roku życia zdaje się tylko praktykę bez teorii czy po wejściu nowych przepisów w życiem będę musiał zdawać jeszcze raz egzamin teoretyczny?Brosze o pilną odpowiedz ponieważ zapłaciłem już wszystkie pieniądze i nie zacząłem jazd. Jak coś to po prosu się wycofam
To dobre pytanie ... tak własnie było dotychczas i zakładałem, że będzie i nadal. Ale w nowej Ustawie tego nie potrafie znaleźć. Komus sie udało? Czy też to będzie (może być) w Rozporządzeniach? Jest gdzies indziej?
Borys
przez ASO » wtorek 06 grudnia 2011, 00:42
przez Borys68 » wtorek 06 grudnia 2011, 04:23
skov napisał(a):Borys68 napisał(a):To dobre pytanie ... tak własnie było dotychczas i zakładałem, że będzie i nadal. Ale w nowej Ustawie tego nie potrafie znaleźć. Komus sie udało? Czy też to będzie (może być) w Rozporządzeniach? Jest gdzies indziej?
Borys
§11 projektu rozporządzenia w sprawie egzaminowania.
przez Pomarancza » wtorek 06 grudnia 2011, 15:34
przez ASO » wtorek 06 grudnia 2011, 17:42
Pomarancza napisał(a):ASO nie będziesz musiał już pisać teoretycznego. Zdajesz tylko praktykę na B i omijają cie nowe egzaminy, które zawierają masakryczną ilość pytań, a nie tak jak do 12 lutego 2012 około 500pytań.
przez Pomarancza » środa 07 grudnia 2011, 15:36
przez komorowskiszymon » środa 07 grudnia 2011, 19:21
przez Pomarancza » środa 07 grudnia 2011, 19:57