osobiście chciałbym polecić szkołę jazdy PRESTIŻ
zdałem prawko za 2 razem, ale akurat nie dlatego że czegoś mnie źle nauczyli, tylko pierwszy raz oblałem ze stresu

a dziś własnie zdałem kat. B (bezdbłędnie

)
teraz kilka słów o szkole i o kursie :
na początku odbywały sie zajęcia teoretycznie z panem Tomkiem
zajęcia były prowadzone w przyjazny sposób, z typowym dla Pana Tomasza stylem, wszystko zostało przedstawione w sposób jasny, i nawet najtrudniejsze problemy zostały dobrze wyjaśnione
jazdy odbywały sie głównie z Panem Pawłem (z Panem Tomkiem jechałem chyba jakieś 2 z 30 godzin)
w aucie panowała bardzo fajna atmosfera,
Pan Paweł bardzo dobrze mnie nauczył jak sie jeździ, i wszystko dobrze mi wytłumaczył (mimo tego że mam trudny charakter, i jestem jak to On powiedział "dyskutant", był bardzo cierpliwy, co czyni Go bardzo dobrym instruktorem)
przed zdawanie egzaminu państwowego teoretyczniego poszedłem do szkoły, aby jeszcze lepiej sobie przyswoić pytania egzaminacyjne, Pan Tomasz i Pan Paweł mi wszystko wyjaśnili, przez co zdałem testy z wynikiem 18/18 ptk.

przed jazdami wykupiłem sobie jeszcze kilka godzin (jeździłem z Panem Tomaszem) dla przypomnienia sobie wszystkiego, czego sie nauczyłem w czasie kursu (ponieważ czekałem na egzamin praktyczny miesiąc

)
i dziś własnie zdobyłem kat. B

POLECAM!!!!
http://oskprestiz.prawojazdy.com.pl/