A ja sobie dziś oblałem, heh.

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

A ja sobie dziś oblałem, heh.

Postprzez Slawek » środa 10 lipca 2002, 23:06

Ja dziś oblałem na mieście. Muszę dodać, że bezbłędnie zdałem teoretyczny i plac na pocieszenie dla siebie :wink: A oblałem za wymuszenie pierwszeństwa na pieszym. Heh, czego jak czego, ale tego się nigdy nie naucze chyba :lol:
Slawek

Postprzez Sławek_18 » środa 10 lipca 2002, 23:11

hehe trza było ich podwieść na masce :lol: gdzieś :) widzisz jaki pech :) mósiały iśc keidy Ty jedzisz :lol: nie poddawaj sie :) następnym razem może jakaś staruszka pujdzie i nie zdązy dojść do pasów i spokojnie przejedziesz i zdasz :)
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

:))

Postprzez DJ Miłosz » czwartek 11 lipca 2002, 17:46

Nie martw się... Następnym razem będzie lepiej ! Mój kumpel dzisiaj oblał egzamin na placu !!! Kylu będzie dobrzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!
Pozdrawiam !

DJ Miłosz

Kontakt:

Mail: dj.milosz@interia.pl
Web: www.dj.milosz.prv.pl
Gsm: (0) 503 420 963
GG: 810148
DJ Miłosz

Re: A ja sobie dziś oblałem, heh.

Postprzez Kika » czwartek 11 lipca 2002, 20:31

Slawek napisał(a):Muszę dodać, że bezbłędnie zdałem teoretyczny i plac na pocieszenie dla siebie :wink: A oblałem za wymuszenie pierwszeństwa na pieszym. Heh, czego jak czego, ale tego się nigdy nie naucze chyba :lol:

Moje pierwsze podejscie wygladalo niemal identycznie, tylko, ze ja wymusilam
pierwszenstwo na drugim samochodzie na skrzyzowaniu rownorzednym :)
Kika

Postprzez aśka » poniedziałek 22 lipca 2002, 16:34

hmmm.. tak to jest żyje się raz.. a egzamin sie zdaje sto razy... ja tez sobie oblalam... a wlasciwie kobieta mnie oblala (na miescie) Najgorsze jest to ze do nich nic nie dociera.. qrcze stalam na swiatlach przed skrzyzowaniem.. mialam czerwone.. do tego stal pieszy i wcale nie chcialam sie ruszac z miejsca.. chcialam podjechalac tylko odrobinke blizej... wlasciwie nie zdazylam bo kobieta stwierdzila ze musiala ostro zahamowac i ze tak byc nie moze.. hmm powiedziala ze mialam zamiar wjechac na skrzyzowanie na czerwonym swietle.. ojoj... hehe ale ona ma swiatly umysl.. normalnie nie spotkalam jeszcze takiej osoby ktora znalaby moje zamiary, mogla poczekac sekunde i przekonalaby sie ze nie pojade dalej....i nie wyciagac pochopnych wnioskow.. hmm to ze wrzucam jedynke to nie znaczy ze od razu wjazde z piskiem opon na skrzyzowanie.. zreszta i tak wiem ze umiem jezdzic.. zeby sie pocieszyc moge tez dodac zeteorie i plac zaliczylam.. dobre i to;o> nie pekajcie.. (tak jak ja.. bo jak na razie wcale mi sie nie chce zdawac nastepny raz egzminu.. hmm i siedziec w jednej puszce z naburmuszonym osobnikiem;o> pa
aśka

Postprzez gostek » środa 24 sierpnia 2005, 17:18

aśka napisał(a):ja tez sobie oblalam... a wlasciwie kobieta mnie oblala (na miescie)

a ja myslałem , zę egzaminator to zawód męski hehe :P
miałktoś z was jeszcze egzamin z babką :?:
gostek

Postprzez dorothy2 » środa 24 sierpnia 2005, 22:17

Kolega miał z babką i zdał :)
dorothy2

Powrót do Egzamin na prawo jazdy