Kraków

Oceń ośrodek szkolenia kierowców, w którym zdobyłeś lub zdobywasz drogowe uprawnienia.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Kraków

Postprzez Robin1988 » niedziela 19 grudnia 2010, 11:56

http://www.ksm.riders.pl/

Polecam jeżeli ktoś chce sie nauczyć i zdobyć prawo jazdy na motocykl i samochód

Szukam dobrej i w miarę przystępnej cenie OSK kat C CE i D nie musi być ta sama szkoła.
najlepiej w okolicy Mistrzejowic lub nie daleko.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 20 grudnia 2010, 12:40 przez Robin1988, łącznie zmieniany 1 raz
Robin1988

Postprzez gasiorek1ras@op.pl » niedziela 19 grudnia 2010, 22:59

witam. ja wybralam szkole pepel i zdalam za 2 razem u kobitki egzaminatorki. szok u nich najczesciej sie oblewa egzamin. ale nie o tym chcialam. instruktor w szkole pepel pan Piotr to aniol. Cierpliwy i wyrozumialy a przedewszystkim cudotworca.Potrafi dodac tyle otuchy i wiary w ucznia ze nie zdac egzaminu to jakis fenomen.polecam wszystkim chcacym robic prawko nawet takim jak ja ktorzy panicznie boja sie auta i nie wierza w siebie i swoje mozliwosci.Pan Piotr wszystkiego was nauczy. :spoko:
gasiorek1ras@op.pl

Postprzez juri6 » piątek 21 stycznia 2011, 20:40

Bardzo polecam ośrodek Albar odbyłam tam kurs i jestem bardzo zadowolona. Egzamin zaliczony pozytywnie za pierwszym podejściem bardzo miła atmosfera. Co do instruktorów polecam pana Sławka i Roberta.
juri6

Postprzez BMTH » wtorek 25 stycznia 2011, 12:37

ja uczylem sie w L-Team i też spoko, zdałem za 1szym razem i jestem happy ;)
BMTH

Postprzez kjbl » środa 16 lutego 2011, 20:49

A ja niedawno robiłam kurs w autoszkole KRZYŚ, z początku zastanawiałam się, czy dobrze robię, w końcu mało słyszałam o niej, ale zdecydowałam się i DOBRZE ZROBIŁAM że zaryzykowałam!!! ;) :spoko:
Instruktor (Krzyś :D) oprócz tego że jest miły i da się z nim fajnie pogadac to wie co ma robić i czego uczyć, a przede wszystkim jest OPANOWANY i spokojnie tłumaczy.
Tłumaczył tak, że od razu wiedziałam o co chodzi, a co ważne nie stresowałam się na jazdach (no, moze tylko na tych pierwszych ;p)

Dużo jezdzilismy w trudnych miejscach, cwiczylismy nawet po kilkanascie razy, az do znudzenia to, czego nie moglam załapać (ahh te kobiety za kierownica :D)

No i stało się - 19 stycznia ZDAŁAM za 1 razem!!!! :mrgreen: :D:D
Jak cos to tu macie linka:

http://www.oskkrzys.cba.pl

jazdy nie były skracane, skuteczna nauka z indywidualnym tokiem, dostosowanym do mozliwosci i umiejetnosci, co jest bardzo istotne... tak więc POLECAM jeszcze raz:)
kjbl

Postprzez absolwentka04 » sobota 19 marca 2011, 16:39

LTEAM :D Kraków
Wszystko fajnie wytłumaczone :D
Dodatkowo przeszłam "psychoterapie" - pozbyłam się lęku przed prowadzeniem :D

P.S. niska cena + dobra nauka = idealna szkoła

Pozdrowienia dla Pani Instruktor !
absolwentka04

Postprzez loziu » wtorek 19 kwietnia 2011, 23:13

Z mej strony bardzo polecam "Twoją Elkę". :) Szkoła naprawdę profesjonalna. Zajęcia teoretyczne są w interesujący i zrozumiały sposób , przy tym panuje luźna i wesoła atmosfera. Dodatkowym plusem jest to, iż są one przeprowadzane w bardzo ładnym biurze "Twojej Elki" znajdującym się na rogu dworcu głównego. Moim instruktorem był Pan Robert G. - przewspaniały człowiek. Jest on spokojny i cierpliwy, każdemu wyjaśni, jak powinno się jeździć. Można również z nim pogadać na dowolny temat, dzięki czemu nie raz nadarza się okazja do pośmiania się, co wpływa na ogólną, bardzo pozytywną atmosferę.:)

Również cena jest jak najbardziej przyzwoita - pod koniec ubiegłego roku zapłaciłem 1200zł, wliczając w to badania lekarskie.

GORĄCO POLECAM!
www.twojaelka.pl
loziu

Postprzez Kierowniczka » środa 01 czerwca 2011, 23:00

Gorąco polecam szkołę AUTO TOP CZUBAJ&KUREK http://autotop.krakow.pl/ Sama wybrałam tę szkołę na podstawie wiadomości na różnego rodzaju forach i jestem bardzo zadowolona z tego wyboru:) Zdałam za pierwszym razem:D Jeździłam z Edwardem [ciach], bardzo miły pan, cierpliwy, spokojny, wyluzowany, wszystko fajnie tłumaczy i wprowadza miłą atmosferę:) Miałam też 2 jazdy z Panem Pawłem i też byłam z niego zadowolona. Szkoła jest mała i bardzo profesjonalna. Wykłady są prowadzone w fajny sposób i ani razu mi się na nich nie nudziło:) Od momentu zapisania się na kurs do zdania egzaminu minęły trochę ponad 2 miesiące, wiec szybciutko zrobiłam to prawko:) Miałam trochę wolnego czasu więc mogłam często jeździć, ale wydaje mi się ze każdy znajdzie godziny odpowiednie dla siebie:) Jest pełna dowolność w wyborze godzin, a instruktorzy dostępni do dyspozycji kursanta od 6 do 22:) Fajna szkoła na prawdę gorąco polecam:)
Kierowniczka

Postprzez asiulek91 » poniedziałek 06 czerwca 2011, 14:33

Ja polecam gorąco szkołę OES. Trafiłam tam z polecenia znajomych, którzy się w tej szkole uczyli i byli bardzo zadowoleni. Wybór właściwej szkoły był dla mnie bardzo ważny, bo długo sądziłam, że jazda samochodem jest nie dla mnie, że nigdy się tego nie nauczę i odkładałam rozpoczęcie kursu przez 2 lata :D . Potrzebowałam więc szkoły, w której uczą dobrze i cierpliwie i nie żałuję wyboru.
Kurs robiłam w oddziale na Dietla, oprócz tego mają 5 innych placówek. Bardzo miło spędziłam czas i na teorii, i na jazdach, poza tym zawsze można było liczyć na miłą obsługę. Wykłady były ciekawe, prowadzone nie tylko pod kątem egzaminu, ale też jazdy już po nim. Zawsze można było się o wszystko zapytać i uzyskać wyczerpującą odpowiedź. Jazdy miałam z Arturem, bardzo sympatyczny człowiek, a do tego spokojny i cierpliwy. Odpowiadał na dziesiątki moich pytań, tłumaczył mi wszystko dokładnie, pytał, czego nie rozumiem, co chciałabym powtórzyć. Nigdy się nie denerwował, kiedy robiłam głupoty na drodze (a było ich nie mało ;P), obracał to w żart i wyjaśniał dokładnie, co źle zrobiłam. Kilka dni temu zdałam egzamin ZA PIERWSZYM RAZEM :D
Kurs zrobiłam w niecałe 2 miesiące, 2 tygodnie później egzamin z wynikiem pozytywnym i za jakieś 2 tygodnie mam nadzieję odebrać prawko :D
Dzięki tej szkole nie tylko nauczyłam się jeździć, ale też bardzo polubiłam jazdę samochodem, przekonałam się do "czterech kółek" i z niecierpliwością czekam na upragniony dokument :)
asiulek91

Postprzez ziz15 » niedziela 26 czerwca 2011, 12:18

Gorąco polecam ośrodek WILKAR w Krakowie!!! Profesjonalny instruktor, nie krzyczy, można z nim pożartować:) i jest przede wszystkim uczciwy. Daje dużo praktycznych wskazówek i jazda z nim jest niezwykle przyjemna:) w ogóle nie ma stresu:) zostałam dobrze przygotowana i zdałam za pierwszym razem!:)
bardzo zachęcam http://www.wilkar.pl/
ziz15

Postprzez tolka » poniedziałek 27 czerwca 2011, 14:09

Witam,
właśnie skończyłam kurs nauki jazdy w OSK Lejdis.
Jestem bardzo zadowolona :) instruktorki bardzo miłe, profesjonalnie prowadzą szkolenia
i mam nadzieję, że zdam za 1 razem :)
egzamin teoretyczny mam juz 30 czerwca, trzymajcie kciuki :)
zdam relacje ( mam nadzieje, że się pochwalę) z przebiegu egzaminu
pozdrawiam
i jeszcze raz polecam OSK Lejdis
tolka

Postprzez trzeci » wtorek 12 lipca 2011, 15:54

ziz15 napisał(a):Gorąco polecam ośrodek WILKAR w Krakowie!!! Profesjonalny instruktor, nie krzyczy, można z nim pożartować:) i jest przede wszystkim uczciwy. Daje dużo praktycznych wskazówek i jazda z nim jest niezwykle przyjemna:) w ogóle nie ma stresu:) zostałam dobrze przygotowana i zdałam za pierwszym razem!:)
bardzo zachęcam http://www.wilkar.pl/

Potwierdzam. Pan Wojtek jest przede wszystkim bardzo ambitny i zależy mu na wyszkoleniu świetnych kierowców nawet bardziej niż samym kursantom.
Polecam szczególnie tym mniej utalentowanym.
trzeci

Postprzez asaskia » środa 13 lipca 2011, 17:22

Chciałam polecić szkołę Osk Student. Mi udało się zdać za pierwszym razem i jestem przekonana, że to dzięki panu Bogusławowi. Choć jak to powtarzał mi wielokrotnie: nie liczy się kto zdał za którym razem ale kto nauczył się jeździć. Po prostu pełen profesjonalizm. Jest to mała szkoła ja namiar dostałam od koleżanki i na pewno będę polecać dalej. Daję linka do ich strony, ale lepiej dzwonić bo widzę, że stronka rzadko aktualizowana :D . http://osk-student.ovh.org/index.php
asaskia

Postprzez annku » czwartek 28 lipca 2011, 12:40

Jak robić prawo jazdy to Elita,z panem Norbertem. Naprawdę bardzo miły i wyrozumiały instruktor. 30 h mija szybko w bardzo miłej atmosferze co pomaga rozładować stres po pierwszym wejściu do samochodu. Solidna nauka,dzięki której da się wszystko ogarnąć szczególnie dla osoby,która pierwszy raz siedzi za kierownicą :)
annku

Postprzez klaudia1987 » czwartek 18 sierpnia 2011, 14:45

Ja polecam LOK na ul. Centralnej :) teoria miło i wesoło przeprowadzona, 6 spotkań po parę godzin. Co do jazdy to jeśli chodzi o mojego instruktora to rewelacja, sympatyczny, miły i bardzo cierpliwy :) polecam
klaudia1987

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Oceń OSK