Sprawna jazda- to powinien zobaczyć każdy!

Tu możecie podzielić się uwagami lub wątpliwościami związanymi z poruszaniem się na drogach

Moderatorzy: dylek, ella, klebek

Re: Sprawna jazda- to powinien zobaczyć każdy!

Postprzez bolcik » środa 22 czerwca 2011, 09:51

wydawalo mi sie ze jestes facetem ale skoro masz w zwyczaju cos zaczynac i nie konczyc to prosze bardzo :)
racje mi przyznales widac nieswiadomie no ale coz radze przeczytac te posty jeszcze raz bo widze ze sam nie wiesz co piszesz. praktyka pokazuje wszystkim nie tylko mi no ale tego tez nie rozumiesz. zastanow sie jeszcze raz o ilu mandatach za przekorczenie predkosci slyszales a o ilu za jazde za wolna utrudniajaca jazde. sam sobie odpowiesz i moze dotrze to do Ciebie. wtedy praktyka pokaże też Tobie jak jest :)

a ta sytuacja moze miec miejsce jezeli mialoby sie sluchac Twoich slow.
utrudniasz jazde temu za Toba bo jedziesz "za wolno"? tak wiec mandat
przekroczyles predkosc dopuszczalna? tak wiec mandat.
mozna miec mandat za zbyt wolna i zbyt szybka jazde? w swiecie wg cmna tak w rzeczywistosci nie...
cman: "W temacie nie będę zabierał głosu, natomiast bzdury, które konsekwentnie wypisujesz muszę prostować."
"Mogę odpowiadać na argumenty" i to wszystko w jednym poscie :) rozdwojenie jazni?
bolcik

Postprzez cman » środa 22 czerwca 2011, 09:58

bolcik napisał(a):wydawalo mi sie ze jestes facetem ale skoro masz w zwyczaju cos zaczynac i nie konczyc to prosze bardzo :)

Nie, ja skończyłem, marnowanie czasu na Ciebie.

bolcik napisał(a):racje mi przyznales widac nieswiadomie no ale coz radze przeczytac te posty jeszcze raz bo widze ze sam nie wiesz co piszesz.

Nie przyznałem Ci racji, ani świadomie, ani nieświadomie i nie mam potrzeby czytać jeszcze raz postów, bo doskonale wiem co piszę.

bolcik napisał(a):a ta sytuacja moze miec miejsce jezeli mialoby sie sluchac Twoich slow.

Nie, nie mogłaby mieć miejsca gdyby słuchać moich słów, a właśnie dlatego, że Ty nie słuchasz i/lub nie rozumiesz moich słów, wymyślasz takie dziwolągi.

bolcik napisał(a):mozna miec mandat za zbyt wolna i zbyt szybka jazde? w swiecie wg cmna tak w rzeczywistosci nie...

Ani w "moim świecie", ani w rzeczywistości, ale Ty nie jesteś w stanie tego zrozumieć.

No, to produkuj się dalej. :)
cman

Postprzez bolcik » środa 22 czerwca 2011, 10:01

nie powiedzialem ze w Twoim swiecie tylko swiecie wg cmana a to jest roznica. wiesz jestes niesamowicie nieslowny. kilka postow wyzej powiedziales ze nie bedziesz zabieral glosu a tutaj ciagle piszesz. ja wiem ze taki zabieg stosuje sie po to aby nie odpowiadac na argumenty. skoro miales nie pisac to czmeu piszesz? a skroro piszesz to czeme nie odpowiadasz na argumenty. oczywiscie nikt Cie do niczego nie zmusza i mozesz robic co chcesz. tylko w takim razie sa to puste slowa na dzial Off Top a nie w miejscu gdzie dyskutujemy na konkretny temat. wiec skoro piszesz odpowiedz na posty wyzej jakos sensownie a nie w stylu: nie bo nie, tak bo tak.
biedny cman-ku przyznales racje wystarczy przeczytac :) szkoda ze tak bardzo zapierasz sie i nie chcesz jeszcze raz przemyslec na spokojnie.
cman: "W temacie nie będę zabierał głosu, natomiast bzdury, które konsekwentnie wypisujesz muszę prostować."
"Mogę odpowiadać na argumenty" i to wszystko w jednym poscie :) rozdwojenie jazni?
bolcik

Postprzez cman » środa 22 czerwca 2011, 10:07

bolcik napisał(a):wiesz jestes niesamowicie nieslowny. kilka postow wyzej powiedziales ze nie bedziesz zabieral glosu a
tutaj ciagle piszesz.

W temacie nie będę zabierał głosu, natomiast bzdury, które konsekwentnie wypisujesz muszę prostować.

bolcik napisał(a):a skroro piszesz to czeme nie odpowiadasz na argumenty.

Bo nie zamierzam marnować na to czasu - ile razy mam to powtórzyć? Mogę odpowiadać na argumenty o ile ma to jakikolwiek sens - w Twoim przypadku nie ma, bo do Ciebie nic oprócz Twoich wymysłów nie dociera.

bolcik napisał(a):wiec skoro piszesz odpowiedz na posty wyzej jakos sensownie a nie w stylu: nie bo nie, tak bo tak.

Poziom moich odpowiedzi jest wprost proporcjonalny do poziomu Twoich postów i Twojej postawy.

bolcik napisał(a):biedny cman-ku przyznales racje wystarczy przeczytac :) szkoda ze tak bardzo zapierasz sie i nie chcesz jeszcze raz przemyslec na spokojnie.

Nie, nie przyznałem Ci racji. I nawet jeśli jeszcze sto razy tę bzdurę powtórzysz, to ja ją sto razy sprostuję.
cman

Postprzez bolcik » środa 22 czerwca 2011, 10:15

ok to nie powinno byc dla Ciebie trudne bo obejmuje tylko jeden Twoj post:
W temacie nie będę zabierał głosu, natomiast bzdury, które konsekwentnie wypisujesz muszę prostować.

Mogę odpowiadać na argumenty

to albo odpowiadasz na argumenty albo na bzdury :)
widzisz mozesz probowac umniejszac moja racje ile chcesz ale prawda i tak wyplynie :)
tak na prawde uznajesz moje argumenty co pokazales powyzej tylko glupio Ci sie przyznac bo prorok cman moglby stracic wyznawcow...
tak przyznales mi racje. nawet opisze jak to wygladalo:
zabralem glos w dyskusji, Ty stwierdziles ze nalezy mi sie kara, padly argumenty z obu stron przy czym Ty wybierales sobie na ktore odpowiedziec na ktore nie, zabraklo argumentow, napisales ze nie ukaralbys mnie zadnym paragrafem. zmienilo sie Twoje postrzeganie podczas tego procesu od nalezy sie kara do brak kary. dla mnie to przyznanie mi racji i kapitulacja :)
to jak chcesz odpowiadac na bzdury czy argumenty? bo ja sie pogubilem w Twoim toku rozumowania i Ty raczej tez
bolcik

Postprzez cman » środa 22 czerwca 2011, 10:18

Produkuj się dalej, produkuj, ale nie licz na to, że Twój post będzie ostatnim, ja potrafię być bardzo cierpliwy. :)
cman

Postprzez bolcik » środa 22 czerwca 2011, 10:20

no odpowiedz:

Mogę odpowiadać na argumenty

to na co odpowiadasz?
jezeli dla Ciebie liczy sie czyj post jest na koncu to to juz jest kompleks...
bolcik

Postprzez cman » środa 22 czerwca 2011, 10:23

Wcześniej (kiedy jeszcze liczyłem na to, że może to mieć jakiś sens) mogłem odpowiadać na argumenty, teraz mogę (muszę) już tylko prostować bzdury.
cman

Postprzez bolcik » środa 22 czerwca 2011, 10:24

no ale cman jak to? przeciez to jest jeden post? wczesniej czyli sekunde wczesniej? chlopie nie panujesz nad tym co piszesz...
bolcik

Postprzez cman » środa 22 czerwca 2011, 10:28

To, że Tobie się tak wydaje, bo nie jesteś rozumieć prostych przekazów, nie oznacza, że tak jest.
cman

Postprzez qwer0 » środa 22 czerwca 2011, 10:30

Czy jest na sali moderator??
Idzcie se w cholere na pw.
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków
qwer0

Postprzez bolcik » środa 22 czerwca 2011, 10:34

spoko juz zglosilem jakis czas temu posty cmana do moderowania wiec moje tez poleca. napisze ze jestes wyjatkowo nieslowny i ciagle zmieniasz zdanie 3? 4 raz w ciagu dnia. przykladow nie chce mi sie pisac przeczytaj raz jeszcze jak cie to interesuje. ja lece.
bolcik

Postprzez cman » środa 22 czerwca 2011, 10:36

qwer0 napisał(a):Czy jest na sali moderator??
Idzcie se w cholere na pw.

Już bym to dawno ukrócił, gdybym tylko miał uprawnienia w tym dziale.
Jeszcze by tego brakowało, żebym na PW miał na to czas marnować - ale tutaj nie mogę sobie pozwolić w kaszę dmuchać i to przez takiego upierdliwca.

bolcik napisał(a):ja lece.

Wreszcie.
cman

Postprzez bolcik » środa 22 czerwca 2011, 10:48

na szczescie sa telefony z internetem :)
jednym slowem wiesz ze marnujesz czas ale jestes tak nadety ze musisz odpowiadac... hmmm ciekawe :D:D:D
szkoda ze taki zarozumialec zostal modem no ale coz niska poprzeczka widac w tym dziale musi byc :)
bolcik

Postprzez cman » środa 22 czerwca 2011, 10:54

Już przyleciałeś? "Słowny" kolego...
cman

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Sytuacje na drodze