Egzamin na prawoi jazdy i CZAS

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin na prawoi jazdy i CZAS

Postprzez golomb » poniedziałek 25 października 2004, 18:35

Witam !
Mam pytanie po jakim czasie mogą nastąpic udziwnienia w zdawaniu prawa jazdy tzn:
Zdawałem 4 RAZY i zawsze odpadam na miescie :[
po 3 razach musiałem wziasc dodatkowe godizny.
słyszałem ze po pół roku od daty 1 egzaminu musze ponownie zdawac teorie dodam ze pierwsyz egzamin był w dniu 28 lipca.
Jakie jeszcze niespodzianki na mnie czekają
PS Wkur... mnie to prawko jzu powoli ale za duzo kasy poszło zeby sie teraz poddawac.
POzdrawiam iczekam na odpiwedzi :)
golomb

Postprzez emka » poniedziałek 25 października 2004, 18:57

Może powinieneś znaleźć jakąś lepszą szkołe na jazdy doszkalające!!! W jakim WORD-zie zdajesz?
"Pytając kobietę o drogę w końcu zabłądzisz razem z nią"
emka

Re: Egzamin na prawoi jazdy i CZAS

Postprzez mostom » poniedziałek 25 października 2004, 19:05

golomb napisał(a):Witam !
Mam pytanie po jakim czasie mogą nastąpic udziwnienia w zdawaniu prawa jazdy tzn:
Zdawałem 4 RAZY i zawsze odpadam na miescie :[
po 3 razach musiałem wziasc dodatkowe godizny.
słyszałem ze po pół roku od daty 1 egzaminu musze ponownie zdawac teorie dodam ze pierwsyz egzamin był w dniu 28 lipca.
Jakie jeszcze niespodzianki na mnie czekają
PS Wkur... mnie to prawko jzu powoli ale za duzo kasy poszło zeby sie teraz poddawac.
POzdrawiam iczekam na odpiwedzi :)

I więcej niespodzianek poza dodatkowymi godzinami po 3-ech niezdanych egzaminach i ponownym teoretycznym po pół roku już nie będzie - więc się nie martw :D !!!
mostom
mostom

Postprzez Harry » poniedziałek 25 października 2004, 20:57

Ważne, że się nie poddajesz, ja też tak miałam:))) A potem zaczęlam liczyć, ze raczej wiecej wydałam i jakbym przestała dalej próbować więcej przepadłoby niż bym miała zainwestować (krakowski centuś jestem he he;))) Tylko ja miałam problem z konkretnie jednym manewrem na placyku (a dwukrotnie też z panem egzaminatorem domagającym się kaski, ale to szczegół)- proste parkowanie przodem (za każdym razem ten sam wylosowany zestaw;) Dodam, że manewr wykonywany bezbłędnie pod blokiem i przed każdym hipermarketem- no, ale tam miejsca do parkowania są kilka cm większe;) Potem jak wreszcie wyjechałam na miasto z normalnym człowiekiem na egzaminie to facet nie mógł się nadziwić, że tyle razy zdaję, skoro bezbłędnie jeżdże;)
Einmal ist keinmal :)

Prawo jazdy kat. B:-)
Harry

Postprzez wiruswww » poniedziałek 25 października 2004, 21:02

Dokładnie, więcej niespodzianek nie ma a przynajmniej ja nic o nich nie wiem.

Dla wyjaśnienia z tymi testami: egzamin teoretyczny jest ważny 6 mieśięcy, jeżeli w ciągu 6 miechów nie zdasz praktyki to znowm testy zdajesz i masz kolejne 6 miechów, jeśli ci się nie uda zdać jazdy (czego Ci oczywiście nie życze) znów testy.

Nie załamuj się bo to tylko pogarsza twoja sytuację, to sprawia że się bardziej denerwujesz przed każdym egzaminem i już w czasie egzaminu.

Powodzenia na egzaminie.
Czasami mam dość tej całej techniki. Przez tą całą technologie ludzie oduczyli się rozmawiać twarzą w twarz :( I to jest naprawde smutne.
wiruswww

Postprzez golomb » wtorek 26 października 2004, 16:35

emka napisał(a):Może powinieneś znaleźć jakąś lepszą szkołe na jazdy doszkalające!!! W jakim WORD-zie zdajesz?

W Nowym Sączu - 15 listopada mam nastepny egzamin cyzli dokładnie po 28 stycznia czeka mnie kolejny egzamin :/ czy może lutego ??

PS jest moze jakis rekordzista który mnie pobije ?? hahaha

A tak przy okazji to tu niechodzi o nieumiejetnosc jazdy ale raczej o tą nerwową atmosferę którą stwarzają egzaminatorzy, sztywną, pochmurną :[

pozdrawiam
golomb

dasz rade

Postprzez paw » piątek 29 października 2004, 21:34

golomb napisał(a):W Nowym Sączu - 15 listopada mam nastepny egzamin cyzli dokładnie po 28 stycznia czeka mnie kolejny egzamin :/ czy może lutego ??

PS jest moze jakis rekordzista który mnie pobije ?? hahaha

Nie poddawaj sie!
Ja dalem rade z gardlem na ostrzu tzn. 5 podejscie - 15 wrzesnia, koniec waznosci teorii 14 pazdziernik.....terminy w poznanskim wordzie ok miesieczne i dalem rade:-) Wrescie mialem szczescie!
A niestety tak skonstruowano ten system bys skutecznie placil haracza naszemu choremu panstwu....
pozdro
Pawlok
paw

Postprzez ella » piątek 29 października 2004, 21:51

pierwsyz egzamin był w dniu 28 lipca.
cyzli dokładnie po 28 stycznia czeka mnie kolejny egzamin :/ czy może lutego ??

Teorę masz ważną do 28 stycznia.
ella
Moderator

Postprzez sharky » piątek 29 października 2004, 22:41

golomb napisał(a):PS jest moze jakis rekordzista który mnie pobije ?? hahaha

Wlasnie Cie dzis "pobilam" i chyba jestem rekordzistka. Tylko ze to malo chlubny rekord :x

golomb napisał(a):ale za duzo kasy poszło zeby sie teraz poddawac.

Mowisz zupelnie jak moja mama, a ja mam juz ochote rzucic to w chol....
Obrazek
sharky

Postprzez to ja » piątek 29 października 2004, 22:44

Nie martwcie się, wszystko będzie dobrze. Sharky, ja też miałam ochotę ze wszystkiego zrezygnować. Trzy razy odpadałam właśnie na mieście, doskonale wiem, co czujecie. Ale posłuchajcie mojej dobrej rady: Nie denerwujcie się i nie poddawajcie, pokażcie wszystkim, że umiecie jeździć. Ja z takim nastawieniem podeszłam do czwartego egzaminu i udało się, zdałam! Już nawet rodzice zaczynali we mnie wątpić, o sobie nie wspomnę... Ale Wam też się uda, bądźcie dobrej myśli :)

Pozdrawiam serdecznie

Asia :)
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez scorpio44 » środa 03 listopada 2004, 16:34

mostom napisał(a):I więcej niespodzianek poza dodatkowymi godzinami po 3-ech niezdanych egzaminach i ponownym teoretycznym po pół roku już nie będzie

Dodatkowe godziny są tylko po trzecim niezdanym czy po każdym kolejnym trzecim (to znaczy szóstym, dziewiątym itd.)?
scorpio44

Postprzez sharky » środa 03 listopada 2004, 19:48

scorpio44 napisał(a):Dodatkowe godziny są tylko po trzecim niezdanym czy po każdym kolejnym trzecim (to znaczy szóstym, dziewiątym itd.)?

Niestety trzeba wykupywac po 5h po kazdych kolejnych trzech nie zdanych egzaminach.
Obrazek
sharky

Postprzez scorpio44 » sobota 06 listopada 2004, 11:23

Aha, no to dobrze myślałem. Nie wiem czemu, ale z Waszych wypowiedzi rozumiałem, że tylko po trzecim. :D
scorpio44

Powrót do Egzamin na prawo jazdy