Pytanie 1-nie wiem czy w czasie trzech tygodni zdążysz, sam czas oczekiwania na egzamin jest różny, do tego musisz zdać na nowo testy bo są tylko pół roku ważne i na pewno będziesz chciał ileś tam godzin wyjeździć dla przypomnienia.
Pytanie2-tak Twój kurs jest nadal ważny, wszystkie kursy ukończone po 1 lipca 1998r są nadal ważne, musisz pójść do Wydziału Komunikacji Twojego miejsca zameldowania i poprosić o przesłanie Twoich papierów do Word, w którym będziesz zdawał egzamin.
Pytanie3-ceny kursów są różne, to zależy od osk,od miasta w którym się znajduje itp, np. w moim osk kurs kosztuje 1600zł, ale kursu na nowo nie musisz robić-możesz wykupić parę godzin dla przypomnienia i zapłacić za te wyjeżdżone godziny,dodatkowo po każdych trzech oblanych egzaminach musisz wykupić w osk obowiązkowo 5h jazd
Pytanie4-nie wiem czy jest łatwiej zdać niż kiedyś, bo 5lat temu to ja nie zdawałam

teraz nie ma parkowania na placu tylko na mieście(jedno które wylosuje Ci komputer i zawracanie z użyciem wjazdu, bramy itp lub od krawężnika do krawężnika), na placu musisz pokazać jedno wylosowane światło i płyn w samochodzie, przygotować się do jazdy, wykonać łuk i ruszanie pod górkę z ręcznego, jazda na mieście może być już zakończona po upływie 25minut jeżeli program egzaminacyjny został zrealizowany i egzaminator nie ma wątpliwości co do wystawienia wyniku pozytywnego