MOLESTOWAL MNIE NA EGZAMINIE!!

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez BLANKA » niedziela 20 czerwca 2004, 21:23

pozdroo
BLANKA

Postprzez mlodaa22 » środa 29 września 2004, 16:36

NO tak.. tyle czasu minelo i jakos nie udalo mi sie zrobic nic w tej sprawie.. nie mialam czasu bo... po doebraniu swojego pierwszego auta po 1 kilometrze zrobilam BUM.. nie do konca z mojej winy i nic sie nikomu nie stalo...ale gdybym siebie albo kogos zabila? Wowczas konsekwencje idiotycznego zachowania egzaminatora byly by fatalne...
Po wypadku zrozumialam, ze nie powinnam miec jeszcze prawka.. no ale co .. oddac je? nie jezdzic?! wiadomo, ze nie da rady... Teraz juz uplynelo troszke czasu.. wzielam sobie kilka lekcji dodatkowych ..tak zeby poprostu nie bac sie jezdzic i czuc sie pewniej...
Aha a ten egzaminator to pan z BYDGOSKIEGO OSRODKA EGZAMINACYJNEGO..taki starszy, byl wowczas na ucie nr 6. NIE mylic z takim panem, ktory zawwsze jest w garniturku bo tez jest starszy. Nazwiska nie znam bo na kwitkach egzaminacyjnych tego nie pisza ale jakby bylo trzeba to do konca zycia rozpoznam go z kilometra.. pozdrawiam..
mlodaa22

Postprzez Aarienka » środa 29 września 2004, 17:12

to jest jakas paranoja!!!!!! Jka czytalam to co napisalas w I poscie to az mi sie wierzyc nie chcialo!!! trzeba bylo isc do dyrektora osrodka...normalnie szok w trampkach... :shock: ale najszczersez wyrazy wspolczucia bo jak bym w zyciu nie chciala przez takie cos przejsc...jeszcze raz wspolczuje...
Aarienka

Postprzez ja » środa 29 września 2004, 22:43

Obawiam sie, ze legalnymi metodami po takim czasie nic nie zdzialasz. Po prostu zbyt duzo czasu minelo. No ale pozostaja metody mniej formalne :) Napewno masz paru znajomych, ktorzy by sie mogli tym zajac :) Nie mozna pozwolic by takiemu bydlakowi uszlo to na sucho, jak bedzie czul sie bezkarny to moze sie czesciej dopuszczac takich rzeczy.
ja

Postprzez Profesor » czwartek 30 września 2004, 15:38

Ja tez zdawalem w byd.
Powiedz czy ten facet mial dosc jasne, krotsze wolosy. Byl wysoki i dosyc szczuply oraz mial taki niski glos ?
A moze mial dluzsze wlosy, czarny , chodzi lekko pochylony a wlosy jakby mial od smalcu ..( i on nie chodzi w garnikturku tylko takiej kamizelce czarnej ze skory chyba a pod spodem ma jakas kolorowa koszule ??)
Opisz go !!!!!!!!!
Mazda 323 f 1.6i 16v .- czerwień rządzi !
Profesor

Postprzez 2o6 » czwartek 30 września 2004, 19:59

Przecież to jest !@# jakaś parodia. Istne bezprawie,
jak mogłaś dopuścić do tego, żeby jakiś zbolały, śmierdzący i tłusty #!@# obmacywał CIę na egzaminie?

Telefon komórkowy i policja, albo conajmniej zatrzymać pojazd na środku jezdni wyjść i zrobić przedstawienie.

<&%#$@> bym zabił.

Sam jestem przed egzaminem i się boje że bęzdie mnie obmacywał egzaminator, takie jest właśnie Polskie prawo! Gówno warte.
2o6

Postprzez mlodaa22 » sobota 23 października 2004, 19:30

Profesor napisał(a):Ja tez zdawalem w byd.
Powiedz czy ten facet mial dosc jasne, krotsze wolosy. Byl wysoki i dosyc szczuply oraz mial taki niski glos ?
A moze mial dluzsze wlosy, czarny , chodzi lekko pochylony a wlosy jakby mial od smalcu ..( i on nie chodzi w garnikturku tylko takiej kamizelce czarnej ze skory chyba a pod spodem ma jakas kolorowa koszule ??)
Opisz go !!!!!!!!!

Tak, ma krotkie wlosy,ale nie czarne.. to taki jasny szatyn + troche siwizny jak to u starszych panow.. Najbardziej charakterystyczna cecha, ktora rzuca sie w oczy to jego mocno garbaty nos, szczegolnie z profilu..
To co mi utkwilo w pamieci to jego obrzydliwie szorstkie rece ale po tym go raczej nie skojarzysz..
mlodaa22

Re: MOLESTOWAL MNIE NA EGZAMINIE!!

Postprzez Brabus » niedziela 24 października 2004, 20:06

mlodaa22 : powinnaś powiadomić o tym wszystkim Policję - to moje zdanie.
Brabus

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy