niestawienie się na egzamin praktyczny

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

niestawienie się na egzamin praktyczny

Postprzez potiomkini » niedziela 07 września 2008, 23:57

Witam, mam pytanie - niestawienie sie na w/w egzamin = niezdanie?
Bardzo mnie to interesuje, jutro mam egzamin,a nie wiem czy zdążę(nie przewidzialam tego ,inaczej bym zmienila stosownie wczesniej termin), dodam ,że to ma byc 3 podejscie.
W związku z tym, bedę musiała w takim wypadku przechodzic dodatkowe szkolenie (5 godz)? Nieobecnosc jest wtedy odnotowana w moich papierach?
I drugie pytanie, niedlugo się wyprowadzam do innego miasta, czy będę mogła bez problemów odebrać z obecnego WORD swoje dokumenty i zwyczajnie zapisac się tam na egzamin?
Ostatnie, jesli mialabym przejsc dodatkowe szkolenie ,to moge w tym miescie to zrobic?
Bardzo dziękuję z góry za wszelkie odpowiedzi.
Pozdrawiam
potiomkini

Postprzez moniaska » poniedziałek 08 września 2008, 00:10

Jak się nie mylę jak moja kol nie stawiła się na drugi egzamin to jeszcze raz do niego później podchodziła tzn. po prostu jak by go nie zdawało, mysiała tylko dopłacić forsę za niewstanienie się.
Papiery w WORDu możesz w każdej chwili zabrać i zapisać się do innego na egz, nie ma problemu
Jazdy doszkolajace możesz zrobić w dowolnym osk, nawet na drugim końcu Polski, ważne aby było podpisane że jeździłaś :)

Jak zdążysz to powodzenia :D
26 wrzesień 2008 zdane za pierwszym razem :wink:
moniaska

Re: niestawienie się na egzamin praktyczny

Postprzez ella » poniedziałek 08 września 2008, 00:24

potiomkini napisał(a):czy będę mogła bez problemów odebrać z obecnego WORD swoje dokumenty i zwyczajnie zapisac się tam na egzamin?
Papiery w WORDu możesz w każdej chwili zabrać i zapisać się do innego na egz, nie ma problemu

Nie ma możliwości odebrania/zabrania papierów z WORD. Możesz tylko zgłosić w WORD chęć zdawania w innym WORD i to oni sami przesyłają Twoje dokumenty.

FAQ
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=1292
ella
Moderator

Postprzez Tamriel » poniedziałek 09 maja 2011, 13:14

Witam mam pytanie odnośnie płacenia za niestawienie się. Byłem dziś w WORDzie na egzaminie, który się odbył 6.05 walnęły mi się daty więc zapisałem się na 31.05 i mam pytanie odnośnie egzaminu. Czy jak zapłaciłem te 67 zł za nowy termin to będę miał egzamin i teoretyczny i praktyczny czy po prostu niestawienie się jest jako niezdanie egzaminu teoretycznego? Proszę o odpowiedź.
Tamriel

Postprzez ika36 » wtorek 10 maja 2011, 10:03

Z tego co wiem to niestawienie się nie jest oblanym egzaminem , ale płacici się kare za niestawiennictwo , bo jednak wszystko było przygotowane a Ciebie nie było....
ika36

Powrót do Egzamin na prawo jazdy