przesunięcie egzaminu na późniejszy termin

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

przesunięcie egzaminu na późniejszy termin

Postprzez goolejador » czwartek 31 marca 2011, 21:25

Witam :)

Mam pewien problem, ponieważ jutro miałem mieć egzamin na prawo jazdy, niestety dziś na meczu piłkarskim, rozwaliłem sobie bark.
Zadzwoniłem do WORDu w Toruniu lecz Pani powiedziała, że musiałbym to zgłosić minimum 2 dni przed egzaminem, niestety jednak nie mogłem tego zrobić, z wiadomych przyczyn. Czy dając im jutro zwolnienie lekarskie jest szansa, że nie policzą mi tego za oblany egzamin i pozwolą zdawać w późniejszym terminie ? :>
goolejador

Re: przesunięcie egzaminu na późniejszy termin

Postprzez el_ryba » piątek 01 kwietnia 2011, 16:56

goolejador napisał(a):Witam :)

Mam pewien problem, ponieważ jutro miałem mieć egzamin na prawo jazdy, niestety dziś na meczu piłkarskim, rozwaliłem sobie bark.
Zadzwoniłem do WORDu w Toruniu lecz Pani powiedziała, że musiałbym to zgłosić minimum 2 dni przed egzaminem, niestety jednak nie mogłem tego zrobić, z wiadomych przyczyn. Czy dając im jutro zwolnienie lekarskie jest szansa, że nie policzą mi tego za oblany egzamin i pozwolą zdawać w późniejszym terminie ? :>

Żeby każdy tak przynosił zwolnienia lekarskie to by word zbankrutował, egzamin przepadł i trzeba sie z tym pogodzić :cry:
B- 16.05.2008// C- 03.12.2010// C+E- 03.01.2011// D- 20.05.2011
el_ryba

Re: przesunięcie egzaminu na późniejszy termin

Postprzez sandrabuldog » piątek 01 kwietnia 2011, 19:15

Ale to nie będziesz miał policzone jako oblany egzamin tylko jako "egzamin nieprzeprowadzony" i zwracają połowę kosztów egzaminu.
sandrabuldog

Powrót do Egzamin na prawo jazdy