przez scorpio44 » czwartek 31 marca 2011, 18:07
tomciopaluch188 napisał(a):u kolegi w aucie (...) lecial bardzo przyjemny i chlodny chłód u mnie leci tylko powietrze schlodzone
przez michooo » czwartek 31 marca 2011, 19:44
#tymek# napisał(a):Szkoleni na starszych fiatach o znacznie słabszych chamulcach muszą dopłacać,by nauczyć się na jazdy na nowych,wyposażonych w ostre jak żyleta hamulce Toyotach
misiajestem napisał(a):Bardzo proszę o pomoc . zDAWAŁAM PRAWO JAZDY KAT.B 1996 ROKU PODESZŁAM DO EGZAMINU 2 RAZY I ZAKOŃCZYŁAM KURS NIE DOKOŃCZYLAM W 2001 POSZLAM NA PRAWO JAZDY 2 RAZ NIE ZDALAM 3 RAZY . WYKUPIŁAM GODZ ALE NIE POSZŁAM NA EGZAMIN MINELO 10 LAT I CHCĘ ZROBIC PRAWO JAZDY PYTANIE GDZIE SZUKAC dokumentów I CZY TE DOKUMĘTY SĄ JESZCZE WAŻNE ZAZNACZĘ ŻE MIESZKALAM W GDYNI I TAM ROBILAM KURS A TERAZ MIESZKAM KOŁO KRAKOWA W JAKI SPOSÓB ŚCIĄGNĄC TU TE DOKUMĘTY NAZWISKO NA TAMTYCH DOKUMETACH JEST Z POPRZEDNIEGO Małżeństwa BARZO PROSZE O ODPOWIEDZ i cozyskam mając te dokumęty jest to jakas różnica czy znow zapłącic za cały kurs od początku
przez scorpio44 » niedziela 31 lipca 2011, 01:59
mk61 napisał(a):nie wiem, czy te zaświadczenie będzie wymagane
mk61 napisał(a):Swędzi mnie te ograniczenie prędkości.
mk61 napisał(a):jeśli dwa razy spierniczysz te same zadanie
przez mk61 » niedziela 31 lipca 2011, 03:39
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
przez lith » piątek 02 września 2011, 14:45
ks-rider napisał(a):Montarz dodatkowych pedalow po prawej stronie
Siemka !
Co prawda uzylem wyszukiwarki ale wyskoczylo niewiele, zwlaszcza gdy chodzilo o montarz.
Szukam firm ktore oferuja pedaly holenderskiej firmy na linkach oraz ich montarzu, bede wdzieczyn za linki, jezeli koliduje z regulaminem, to prosilbym o przeslanie ich na PW.
Dobrze bylo by gdyby frmy znajdowaly sie po zachodniej stronie kraju, nie gra roli czy jest to polnoc czy poludnie.
z gory serdecznie dziekuje.
przez cman » piątek 02 września 2011, 14:47
przez ella » piątek 23 grudnia 2011, 00:34
karol7832 napisał(a):ktuzi
przez p1211 » piątek 23 grudnia 2011, 12:49
przez ella » piątek 23 grudnia 2011, 21:28
p1211 napisał(a):Chyba nie wiecie co to jest zła pisownia.Nie tylko ort ale i zła gramatycznie,czy z poprzestawianymi literkami.
Obecnie szkole dzieciaki w 6 kl piszą w ten sposób smsy i staje sie to normą.
Zdanie i tłumaczenie dla słabo myślących
14.Na forum obowiązuje poprawna pisownia. Uczestnicy powinni używać polskich znaków, interpunkcji
JESTEM WZOROWYMKIEROWCOM -bo nie mam żadnych punktów- a nie mam ich bo jezdrze BEZ PRAWA JAZDY- wymusiłem tylko raz pierwszeństwo....na Policji x D
NIE MA JAK AUDICA CZY BEEMA .
skącze kurs
przez mk61 » sobota 24 grudnia 2011, 04:40
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
przez scorpio44 » poniedziałek 26 grudnia 2011, 16:32
lith napisał(a):wjeżdżam na jakiś pas, potem jadę dookoła ronda, między czasie zmieniając pasy
lith napisał(a):z hamulca na gaz a między czasie puszczasz sprzęgło
lith napisał(a):Jak niebieskie pojadą, a między czasie nikt z pierwszeństwem nie nadjedzie
lith napisał(a):co nie co między czasie szło zauważyć.
lith napisał(a):po zimie pojechałem na stacje- a między czasie nie raz tankowałem diesla ojca
przez lith » wtorek 27 grudnia 2011, 01:38
przez p1211 » wtorek 27 grudnia 2011, 20:46
przez lith » środa 28 grudnia 2011, 12:40