mniej takich egzaminatorów

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Re: mniej takich egzaminatorów

Postprzez Lejo » środa 09 lutego 2011, 17:18

dupablada napisał(a):
Lejo napisał(a):ojej biedna piczka poszła na egzaminek i nie dostała ciasteczka ;( ojojoj :cry:

jak mialem egzaminy to w dupie mialem jaki jest egzaminator i na to co gada, poszedlem zdac a nie sie madrzyc i wyklocac, gadac itp. i pozdawalem, na A koles tez byl niemily i cisnal wszystkim, hoi mnie to boli

niektorzy to tylko szukaja pretekstu zeby sie do czegos doczepic i kolejne problemy robic

Jak jesteś takim dupkiem, że egzaminator cie j*bie, a ty nie potrafisz się odezwać, bo cokolwiek powie to ma rację, to ci gosciu współczuję, bo przez takich jak ty niektórzy tacy co egzaminują czują się bardziej święci od Racingera. A potem wchodzę ja - mówię co myślę i od razu mam przeje***e, bo autorytet egzaminatora ucierpiał. Tak było u mnie w pracy: jak kapitan nie ma racji to patrz p-kt 1. - kapitan zawsze ma rację. I to jest p-kt do ciebie i dla tych co nie potrafią mysleć, a co gorsza - odezwać się, bo jak koleżanka się wyżej wypowiedziała są "sfajdani" :)

hahahahahahah taaaa, ty jeses najwiekszym kozakiem ever, a poszedl na egzamin, dostal opieprz od jakiegos dziadka i wyzala sie na forum :lol:

@edit

picwąs hahahahah
egzaminator pyskacz :lol: trza było go nalać, i od razu cały ten word czy co tam jest :lol: a nie płakać w internecie :lol: ojej nie dobry egzaminator, kozaczku trza było załatwić z nim sprawę na miejscu :spoko:
Ostatnio zmieniony środa 09 lutego 2011, 18:47 przez Lejo, łącznie zmieniany 1 raz
Obrazek
Lejo

Postprzez dupablada » środa 09 lutego 2011, 18:25

idź ty picwąsie jeden wiejski. egzaminator nie dziadek, tylko taki pyskacz jak Ty. Nie wiesz to nie pierdziel bucu jeden. Bo trzode robisz.
dupablada

Postprzez lith » środa 09 lutego 2011, 19:10

dupablada napisał(a):Bo trzode robisz.

pssssst, póki co to nie koniecznie on :wink:
lith

Postprzez netsatan » środa 09 lutego 2011, 19:30

No, dla kolegi istnieją dwa rozwiązania - dać się gnoić (przez człowieka, któremu płacisz za rzetelne egzaminowanie, a nie za podbudowywanie swojego ego; szczególnie mając uwadze, że jesteś jego KLIENTEM i ma Ci zapewnić najlepsze warunki jakie może), albo "nalać". Niestety, inne formy rozwiązywania problemów wymagają poczucia godności, które egzekwować trzeba umieć inaczej, niż butem czy pięścią. Stary, nie mów nic, jeśli masz komentować w ten sposób, bo ortalion słyszę aż u siebie.

Niestety, WORDy są wyłącznie państwowe, więc nie mają konkurencji. Za to konkurencja na rynku pracy wśród egzaminatorów to już inna dyskusja - idź, porozmawiaj na ten temat z dyrektorem. Nie musisz zadawać się z szeregowym pracownikiem, którego zachowania nie zmienisz, za to możesz pogadać z jego szefem. Założę się, że w biurku ma szereg podań o pracę i ewentualna luka szybko się zapełni.
netsatan

Postprzez dupablada » środa 09 lutego 2011, 20:58

Dokładnie tak zrobię, ale po tym jak już zdam, bo fama sie rozniesie i będę kiblował przez pajaca. Bo coraz częściej myślą, że skoro oni za biurkiem, a Ty w ławce to może Ci odwalić pyskówkę.
dupablada

Postprzez Borys_q » czwartek 10 lutego 2011, 13:50

Jo Jo, jak zdasz to już będziesz miał w poważaniu, jak wszyscy.

Zacznijcie się ludzie odwoływać (mówię tu do wszystkich kursantów) a nie biadolić wszystkim dookoła. Od takiego biadolenia nic się nie zmieni, a parę uznanych odwołań na jednego ludka to dyrektor już się zastanowi czy nie trzeba by było czegoś z tym zrobić.

Co do famy to który egzaminator będzie na siłę uwalał kogoś kto już raz się odwołał jak wie, że zapewne odwoła się drugi raz. Po co ma sobie robić problemy.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez olusiaxblum » czwartek 10 lutego 2011, 18:50

Lepiej nie wdawac sie w zadne dyskusje, jak cos powie przytakiwac tylko bo jak cos zrobisz po nie jego mysli a nie bd nalezal do najmilszych to tak czy siak znajdzie sposob zeby cie oblac niestety :(
31.01.11-Plac (+) Miasto (-)
10.02.11-Plac (-)
18.02.11-Plac (+) Miasto (-)
Stres ;(
olusiaxblum

Postprzez mk61 » piątek 11 lutego 2011, 13:09

olusiaxblum napisał(a): nie bd nalezal

"Nie brak danych należał"?

Co do reszty Twojej wypowiedzi oczywiście się nie zgadzam. Każdy ma swoje miejsce w szeregu i każdy musi się zachowywać, jak dla jego miejsca jest przewidziane.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Postprzez olusiaxblum » piątek 11 lutego 2011, 19:11

mk61 napisał(a):
olusiaxblum napisał(a): nie bd nalezal

"Nie brak danych należał"?

Co do reszty Twojej wypowiedzi oczywiście się nie zgadzam. Każdy ma swoje miejsce w szeregu i każdy musi się zachowywać, jak dla jego miejsca jest przewidziane.

NIE BĘDZIE NALEŻAŁ !!!! Lepiej ?? ;/
Niestety nie mogę odnieśćsię do całości tego jakże spójnego tekstu ponieważ część jest nie zrozumiała ! Ale wnioskuje, że nie zgadzasz się z moją wypowiedzią, jak chcesz, ale jużnie raz słyszałam, że kolega/koleżanka coś nie tak powiedzieli, zrobili i egzaminator robił coś na przekór, to drzwi nie domknąl, to ręczny podciągnął...wiadomo można to wszystko skorygować, ale stres robi swoje. Także, ja trzymam sięswojej teorii. Nie ma co się przekomażać każdy ma prawo do własnego zdania :)
31.01.11-Plac (+) Miasto (-)
10.02.11-Plac (-)
18.02.11-Plac (+) Miasto (-)
Stres ;(
olusiaxblum

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy