Bardzo Ważne

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Bardzo Ważne

Postprzez sniper_girl » środa 29 września 2004, 12:28

Jakiś czas temu skończyłam jazdy...za miesiąc wyjeżdzam do Angli na 3 miesiące i mam problem.Chodzi o to ,ze jak zdam testy a nie zdam jazdy to testy ważne sa (chyba) 3 miesiące i nie wiem czy opłaca mi się zdawać na prawko przed wyjazdem czy po? Wyrażcie swoje opinie -please :roll:
No to jaaazda.....
sniper_girl

Postprzez ella » środa 29 września 2004, 12:46

Chodzi o to ,ze jak zdam testy a nie zdam jazdy to testy ważne sa (chyba) 3 miesiące

Nie trzy a sześć miesięcy.
nie wiem czy opłaca mi się zdawać na prawko przed wyjazdem czy po?

Jak nie uda ci się teraz, to na praktykę, żeby zdać zostaną ci póżniej trzy miesiące. Zakładając, że zdasz od razu to się opłaca, bo bedziesz je miała szybciej. A z drugiej strony, jak ci się od razu nie uda zdać, to może sie zdażyć, że i testy stracą ważność.
Ale ja bym próbowała. Testy zawsze mozna powtórzyć bo to zaden problem.
ella
Moderator

Postprzez scorpio44 » środa 29 września 2004, 13:36

ella napisał(a):A z drugiej strony, jak ci się od razu nie uda zdać, to może sie zdażyć, że i testy stracą ważność.

Testy zawsze są ważne pół roku.
Sniper, wybór należy do Ciebie. Krótko mówiąc, Twój wyjazd niczego tu nie komplikuje.
scorpio44

Postprzez ella » środa 29 września 2004, 13:49

ella napisał:
A z drugiej strony, jak ci się od razu nie uda zdać, to może sie zdażyć, że i testy stracą ważność.

Testy zawsze są ważne pół roku.

Wiem, że pól roku :wink:
Mnie chodzi o to, że jak nie zda praktyki a wyjedzie, to zostanie jej później mało czasu do końca ważności testów i przy kolejnych próbach zdania egzaminu stracą one ważność. Sniper, ale ja nie życzę ci aż tak źle :wink:
ella
Moderator

Postprzez sniper_girl » środa 29 września 2004, 15:20

Hmm no to musze jeszcze dobrze to przemyślec ale sadze ,ze sprubóję-pozdrawiam :lol:
No to jaaazda.....
sniper_girl

Powrót do Egzamin na prawo jazdy