sankila napisał(a):Pytajnik napisał(a):co ja źle robię, albo czego nie robię że mi to tak wolno idzie ?
Robisz analizę ruchu na skrzyżowaniu, zamiast jechać według znaków.
Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez Pytajnik » niedziela 10 października 2010, 17:44
sankila napisał(a):Pytajnik napisał(a):co ja źle robię, albo czego nie robię że mi to tak wolno idzie ?
Robisz analizę ruchu na skrzyżowaniu, zamiast jechać według znaków.
przez lith » niedziela 10 października 2010, 19:47
przez maryann » poniedziałek 11 października 2010, 13:54
przez ks-rider » poniedziałek 11 października 2010, 16:07
ixi25 napisał(a):Normalny czas reakcji mieści się poniżej 1 sekundy.
przez WojtekS » poniedziałek 11 października 2010, 19:57
ks-rider napisał(a):Widac jeszcze nie dlugo jezdzisz. Innymi sie nie przejmuj, bo to nie oni beda za Ciebie placic mandyty, i nie z ich ubezpieczenia wyplacana bedzie szkoda ktora zrobisz. W miare praktyki i lat, wyrobisz sobie technike obserwacji, bedziesz patrzyl / zwracal uwage na rzeczy najistotniejsze.
przez Pytajnik » niedziela 17 października 2010, 18:40
maryann napisał(a):Może to nienajwłaściwsze, ale ja upraszczam kazde skrzyżowanie do toru jazdy, który mnie interesuje- wiadomo, trzeba zacząć od tego dokąd i którędy chcę jechać.
przez ks-rider » niedziela 17 października 2010, 20:30
WojtekS napisał(a):To znaczy, konkretnie, na co Twoim zdaniem powinno się patrzeć? Jakie rzeczy należą według Ciebie do tych najistotniejszych?
przez lith » niedziela 17 października 2010, 23:00
przez maryann » poniedziałek 18 października 2010, 10:31
Czyli mniej ważne rzeczy, to te pod podłogą, nad dachem i w środku pojazdu... Akurat bym się nie zgodził, ale zawsze to jakieś uproszczenie!ks-rider napisał(a):"Jakie rzeczy należą według Ciebie do tych najistotniejszych?"
W skrocie
1. pierszenstwo przejazdu
2 przod
3. boki
4. tyl
5 bledy innych
przez WojtekS » poniedziałek 18 października 2010, 10:32
ks-rider napisał(a):N awykladach ten temat zajmuje mi ca. 10 - 15 min. mam Ci teraz wszystko opisac ? Na co trzeba patrzyc ? W skrocie
1. pierszenstwo przejazdu
2 przod
3. boki
4. tyl
5 bledy innych
przez Pytajnik » wtorek 15 marca 2011, 19:59