Witaj, powiem ci,ze doskonale znam takie uczucie totalnego wylaczenia sie trzezwego myslenia podczas egzaminu na prawko... a pozniej takiego cholernego wkurzenia przez to,ze nawet nie mialo sie okazji dobrze zapoznac z brzebiegiem egzaminu w praktyce, a juz sie oblalo. swoj 1 egzamin oblalem w conajmniej podobnie zalosny sposob jak twoj,jak nie gorszy, dlatego nawet nie licze tego egzaminu i uznaje,ze zdalem za 1, bo jak moge liczy egzamin na ktorym nawet nie mialem okazji zaprezentowac swoich umiejetnosci skoro nawet nie robilem łuku!!!.... (tak wiem, zaprezentowalem zalosne umiejetnosci nie skupiana sie) mianowicie - pokazalem, swiatla ok, plyny ok i jedziemy na łuk. stanelismy, egzamnator zaciagnal reczny, wyszedl z auta, i mowi gotowy - dawaj. no to ja leciutko puszczam sprzeglo, jeb - auto gasnie. mysle hmmm What the fuck, pewnie to diesel i sprzeglo za czule. koles mowi 1 proba fail. no to ja drugi raz odrazu bezzastanowienia, zaczyna. puszczam znow sprzeglo, tym razem bardziej powoli, i dodaje lekko gazu, auto rusza moze kilka cm i gasnie, mysle !@!@$#2... omg. egzaminator podchodzi - egzamin negatywny. powod? nie opuscilem hamulca recznego... totalna zenada, koles zbesztal mnie ze w ogole jak jestem przygotowwany do egzaminu, czulem sie jakbym byl w totalnej DUPIE, moj egzamin trwal 5min. bylem tym bardziej wkurzony,ze nawet nie mialem okazji zapoznac sie w praktyce z przebiegiem egzaminu, i zobaczyc jak to jest wyjechac na miasto - bo nawet nie ruszylem na luku - a akurat luk mialem swietnie przygotowany i zdalem bez problemu egzamin za drugim razem, wyciagnlem wnioski i full skupienie. podobna sytuacja do twojej, bo tez swiecila mi sie kontrolka, oczywiscie wtedy w tym stresie gowno obchodzilo mnie to,ze ona sie swieci, a dobrze wiedzialem od zawsze co oznacza - poprostu w czasie takiego stresu totalnie wylacza sie trzezwe myslenie. porazka, do konca zycia bede sobie wypominal ten fail. pozniej wszyscy znajomi pytaja 'jak oblales' i co to ***** mowic... pewnie gdyby te auta w mord mialy takie reczne jak trupy 15letnie to i caly luk przejechalbym na recznym.