a co by było gdyby najpierw a1 a potem a+b ??? + ceny...

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

a co by było gdyby najpierw a1 a potem a+b ??? + ceny...

Postprzez grubas » wtorek 14 września 2004, 17:35

witam
( ceny itd chodzi o wrocław)
ludzka rzecz kombinować niedawno wpadłem na pomysł by zdać a1 (ale nie wiem jaka cena??) później zdać A+B bo będę zwolniony z części teoretycznej tzn z wykładów i z egzaminu i tu rodzi sie pytanieczy tylko bede zwolniony z egzaminu i wykładów tylko na A a B będę pisał i chodził na wykłady???? (trochę to lekko pokopane albo ja czegoś nie rozumiem) czy zwalnia mnie z obu części teoretycznych na A i B ( ale chyba nie bo na moto jest parę pytań dot motocykli ale nie wiem...)??? jak mnie zwalnia z części teoretycznej na A a nie na B to jaka cena będzie połączonego kursu A i B??? a jak mnie zwalnia z obu tzn A i B to zostaje mi tylko praktyka.... czyli jazda i myśle że powinien być poważny upust cenowy w obu lub przynajmniej jednym przypadku... troche to pomieszane ale myśle że mógłbym może w ten sposób zaoszczędzić kasę gdyby kategoria a1 trafiła sie po niskiej cenie. i nerwy bo niechcę np jeszcze się męczyć w klasie maturalnej z egzaminem i teorią. uważam to za pogmatwany :shock: :shock: ale może dobry sposób. co tym sądzicie?

jak ktoś wie jakie są ceny we wrocławiu a1 ,a ,b to prosze o info. a jak ktos wie jakie będą ceny w poszczególnych konfiguracjach to.... to... będzie super...

p.s jesli to ktoś przeczytał to wielkie dzięki a za odpowiedz 100-krotne dzięki

uffff ale sie napisałem
grubas

Postprzez Mmeva » wtorek 14 września 2004, 19:32

Na pewno po zdaniu A1 nie będziesz zwolniny z egzaminu teoretycznego na B; wydaje mi się, że po zrobienu A1 możesz być zwolniony z teorii na A, ale głowy nie dam; najlepiej zapytaj w jakims ośrodku szkolenia, oni na pewno bedą wiedzieli. Jeśli chodzi o ceny kursów to na jakiś duzy upust raczej nie powinienes liczyć - opata za kurs to w większości opłata za jazdy.
Mmeva

Postprzez ella » wtorek 14 września 2004, 21:02

A1 nie zwalnia z egzaminu teoretycznego ani na A ani na B.
później zdać A+B bo będę zwolniony z części teoretycznej tzn z wykładów i z egzaminu i tu rodzi sie pytanieczy tylko bede zwolniony z egzaminu i wykładów tylko na A a B będę pisał i chodził na wykłady

bedziesz musiał zdać egzamin z teorii i na A i na B. Co do wykładów i ceny to musisz umówić się z instruktorem.
ella
Moderator

Postprzez grubas » wtorek 14 września 2004, 23:57

jeśteś pewna na 100% że a1 nie zwalnia nawet z A?? bo juz mam ostry mentlik w głowie... byłem na stronce poświeconej 125 ccm i pisali że zwalnia ale skoro nie......

dzięki za rozwianie wątpliwości
(*) <*> {*} [*] \*/ |*|
grubas

Postprzez ella » środa 15 września 2004, 10:01

jeśteś pewna na 100% że a1 nie zwalnia nawet z A??

Nie zwalnia. Ale jak chcesz się upewnić to zadzwoń albo wyślij maila do WORD.
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy