egzaminator-zawod niepotrzebny

Temat ten służy wymianie spostrzeżeń i doświadczeń pomiędzy instruktorami i egzaminatorami.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez oskbelfer » poniedziałek 31 maja 2010, 13:57

cwaniakzpekaesu napisał(a):Wystarczy, że się ustawy o zaopatrzeniu emerytalnym w służbach mundurowych zmienią (a się zmienią)... i goodbay.

a bardziej konkretnie - to do-wi-dz-enia będzie powiedziane emerytom mundurowym ?
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez wooly » czwartek 01 lipca 2010, 21:42

Wie ktoś jak wygląda sytuacja z etatami w Krakowie? Właśnie się tam wybieram podrzucić papiery.
[b][b][b]kúrwa JAK MAM USUNĄĆ KONTO Z tego pier dolone go forum??!!!!!!!@$$@@???????????[/b][/b][/b][/color]
wooly

odp

Postprzez rusel » czwartek 01 lipca 2010, 21:55

ja wiem i napewno Cie to nie ucieszy
rusel

Postprzez wooly » czwartek 01 lipca 2010, 22:04

Wiem, że nie jest różowo w WORD-ach bo byłem ostatnio w Bielsku, teraz wybieram się do Katowic i Krakowa, ale obstawiam Kraków ze względu na pewne plany. Wiec powiedz to co wiesz, może też byłeś i pytałeś.
[b][b][b]kúrwa JAK MAM USUNĄĆ KONTO Z tego pier dolone go forum??!!!!!!!@$$@@???????????[/b][/b][/b][/color]
wooly

odp

Postprzez rusel » czwartek 01 lipca 2010, 22:08

Wooly wszedzie jest to samo, "nie potrzebujemy' tylko to slychac, katowice i wszystkie oddzialy rejonowe rowniez nie zatrudniaja, suwalki, pomorze tez sprawdzilem.....ale moge Ci doradzic jedno, jak chcesz konkretnie Krakow to musisz sie tam regularnie pokazywac i zrobic wszystko zeby Twoje podanie bylo na szczycie sterty, a tak dodam ze Dworak jest dyrektorem :D
rusel

Postprzez wooly » czwartek 01 lipca 2010, 22:12

Tę całą sytuację można skwitować staropolskim powiedzeniem "No to dupa".
Pana Dworaka nie znam, ale pewnie poznam ;).
Krakowie jestem bardzo często wiec odwiedzanie MORD-u nie stanowi problemu.
Ostatnio zmieniony czwartek 01 lipca 2010, 22:15 przez wooly, łącznie zmieniany 1 raz
wooly

odp

Postprzez rusel » czwartek 01 lipca 2010, 22:14

nic nie chce mowic ale w tym roku nie nastawiaj sie na robote....jak mowia dyrektorzy jak bedzie miejsce to w kolejnosci zatrudnia tych ktorych juz zwolnili
rusel

Postprzez wooly » czwartek 01 lipca 2010, 22:17

Nie nastawiam, bo to widać co się dzieje, a i tak pojadę bo nie mam nic do stracenia.
wooly

odp

Postprzez rusel » czwartek 01 lipca 2010, 22:21

a no pewnie, siedzenie na tylku nie zwiekszy szansy zatrudnienia, anonimowe CV rowniez zatem powodzenia mam nadzieje ze Dworak jest kontaktowym gosciem choc nie zdziwie sie jak do niego nie dotrzesz tylko do jakiegos nadzorujacego do spraw egzaminowania lub jakiegos wice....
rusel

Postprzez wooly » czwartek 01 lipca 2010, 22:31

Wystarczy mi wymiana kilku zdań z kimś z MORD-u i nie musi to być sama góra.
wooly

odp

Postprzez rusel » piątek 02 lipca 2010, 13:10

to daj znac czy przynajmniej ktos chcial z Toba rozmawiac w tej kwestii, bez plecow to podanie idzie do szuflady na sam spód, optymalna sytuacja to w momencie miejsca podanie rozpatrzone jako jedne z pierwszych...
rusel

Postprzez wooly » niedziela 04 lipca 2010, 22:45

Napewno zdam relację z turne po ośrodkach, a tymczasem znalazłem coś takiego http://krakow.naszemiasto.pl/interwencj ... 61470.html "...Dyrektor MORD-u tłumaczy to okresem urlopowym i tym, że pracownicy muszą go kiedyś wykorzystać. Nie planuje też zwiększenia liczby pracowników, by rozładować kolejki...." i po przeczytaniu widać jaka lipa jest w WORD-ach jeżeli chodzi o pracę jako egzaminator
Ostatnio zmieniony poniedziałek 05 lipca 2010, 23:16 przez wooly, łącznie zmieniany 1 raz
wooly

Postprzez oskbelfer » poniedziałek 05 lipca 2010, 22:37

sytuacja jest jaka jest - jeśli natomiast artykuł jest rzetelny to dziwię się troszkę panu Dworakowi.
1. cyt. "W innych miastach działa więcej ośrodków egzaminacyjnych i dzięki temu są tam mniejsze kolejki - podsumowuje właściciel jednej z krakowskich szkół nauki jazdy." totalna bzdura - gdzie działa więcej ośrodków egzaminowania ? w Nowym Sączu, Tarnowie, Krośnie ?
2. egzaminatorom urlop się należy jak psu buda - ale można zatrudnić kogoś na zastępstwo - egzaminatorów jest pod dostatkiem
3. Sącz radzi sobie na 2 zmiany a dodatkowo jeszcze z innych miast przyjeżdzają - czyli jak się chce to można
4. Osoby egzaminowane niepowinny zbyt długo czekać - ale nie oznacza to że egzaminator jak taksówkarz ma czekać na klienta:)
5. Jeżeli ludzie zaczną naciskać i psioczyć to marszałek może szybciej odwołać dyrektora niż trwał konkurs przy powoływaniu na w/w stanowisko - tak wiec życze troszkę wiecej pokory wobec klientów
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez wooly » środa 07 lipca 2010, 20:29

Heh no to w skrócie:
Katowice - zostawiłem dokumenty i maja się odezwać jak się coś zmieni......
Kraków - też dupa zostawiłem papiery. Jak jechałem ul. Balicka to widziałem podstawione L-ki, na jutrzejsze otwarcie, ktoś robił zdjęcia, na Koszykarskiej też atmosfera była napięta jak baranie jaja. Przez to wszystko znikim nie pogadałem czyli papier zawędrował do szuflady gdzieś na koniec kupki.

Miejmy nadzieję, że kiedyś będzie lepiej.............
wooly

odp

Postprzez rusel » czwartek 08 lipca 2010, 09:31

no to wykrakalem :D ale bedzie lepiej, dyrektor wordu w lodzi mowi ze po 2016 sytuacja sie poprawi, w opolu mowi cos o 8 latach....
rusel

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusje szkoleniowców i egzaminatorów