co po 3 niezdanym egzaminie??

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

co po 3 niezdanym egzaminie??

Postprzez Agula » czwartek 09 września 2004, 13:07

no niestety pecha mam na całej linii :| wiem ze teraz musze dowieźć jakieś zaświadczenie zanim mnie zapiszą na kolejny egzmain, ale czy istnieje możliwosc dostania tego zaświadczenia zanim się wyjeździ te 5 dodatkowych godzin?? jesli tak to gdzie w Warszawie w jakim ośrodku szkoleniowym?? bardzo pilnie potrzebuje tej informacji....
I`m not like them but i can pretend. :)
Agula

Postprzez Harry » czwartek 09 września 2004, 13:15

Eeeeee tam zaraz pech, nie Ty pierwsza i nie ostatnia. Jasne, że możesz dostać wcześniej to zaświadczenie, jednak nie wcześniej niż przed upływem 3 dni od ostatniego egzaminu. Zależy jakie masz układy z instruktorem, rzecz jasna może bez wyjeżdżania od razu tych 5 godz. wypisać Ci stosowny kwitek. Mnie np. wypisał od razu po 3 dniach, godziny dokupiłam przed następnym egzaminem i nie 5, ale chyba tylko 2. Niestety nie pomogę Ci co do Warszawy:(
Pozdrówka i powodzenia :)
Einmal ist keinmal :)

Prawo jazdy kat. B:-)
Harry

Postprzez to ja » czwartek 09 września 2004, 15:31

Ja też dostałam wcześniej zaświadczenie, ale doszkalałam się w tym samym ośrodku, co chodziłam na kurs i już dość dobrze znalałam intruktora, który jest właścicielem OSK. Jak chcesz to odezwij się do mnie na gg lub przez PW to podam Ci namiary na ten ośrodek :)
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez Agula » czwartek 09 września 2004, 23:47

już znalazłam taki ośrodek więc dziękuje bardzo za wszystkie podpowiedzi :) jakby ktos potrzebował takiego info to zapraszam :)
I`m not like them but i can pretend. :)
Agula

Powrót do Egzamin na prawo jazdy