Jazda bez prawa jazdy

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez 4b@$k0 » środa 26 maja 2010, 12:41

hehe no do paki raczej mnie nie wsadza :wink:
ciekawi mnie tylko jak wysoka bd kara pieniężna no i czy moi rodzice dostaną jakąś kare... :(
co do kuratora to myślę że raczej nie bo nigdy nie bylem za nic karany(żadną naganą itp.), nie miałem nigdy żadnej sprawy a z tego co pytałem się znajomych, wynika że dla niektórych to tzw. "chleb powszedni"
.pozdro.
4b@$k0

Postprzez ks-rider » środa 26 maja 2010, 18:18

4b@$k0 napisał(a):hehe no do paki raczej mnie nie wsadza :wink:
ciekawi mnie tylko jak wysoka bd kara pieniężna no i czy moi rodzice dostaną jakąś kare... :(
co do kuratora to myślę że raczej nie bo nigdy nie bylem za nic karany(żadną naganą itp.), nie miałem nigdy żadnej sprawy a z tego co pytałem się znajomych, wynika że dla niektórych to tzw. "chleb powszedni"
.pozdro.

Jezeli Twoja matula udostepnila Ci auto to ona poniesie konsekwencje. Co do kuratora, to Ty mozesz sobie myslec co chcesz, sad raczej nie wezmie Twojego zdania pod uwage :lol:

:wink:
ks-rider

Postprzez 4b@$k0 » środa 26 maja 2010, 22:37

-.- no o to mi właśnie chodzi... co może spotkać moją mamę...
bo straszna lipa bd jak ona zamiast mnie poniesie jakieś konsekwencje poza karą pieniężną...
.pozdro.
4b@$k0

Postprzez mk61 » środa 26 maja 2010, 23:08

Bardzo możliwe, że poniesie. To rodzice za Ciebie odpowiadają i jeśli sąd zdecyduje się na jakąś karę pieniężną, to nałoży ją na Twoją mamę, a nie na Ciebie.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka