egzamin na C

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

egzamin na C

Postprzez jaro8872 » czwartek 22 kwietnia 2010, 19:19

Witam:) miałem dzisiaj egzamin an c w elblągu był to mój 7 raz normalnie mam takiego pecha że szok dzisiaj zdawałem testy znowu wcześniej miałem egzaminy w Gdańsku ale tam to wogóle masakra myślałem że dzisiaj mi się uda zdać ale nic z tego uczyłem się na starmanie a tam był man i miał w innym miejscu płyn chłodniczy pod maską myślałem że maskę trzeba jakoś odbezpieczyć a ona tylko zwisała i oblałem a i kazał mi przygotować samochód do jazdy myśle lusterka fotel światła .. a on czy to wszystko więc mowi przykro mi nie sprawdził pan czy burty są zamkniete.. ale na tyle był miły że kazał zrobić mi rekaw i parkowanie prostopadłe żeby nie burty i ten płyn to pewnie bym miał zdane.....nastepny egzamin mam we wtorek 27 kwietnia na 7 rano może teraz się uda jeżeli ktoś ma jakieś wskazówki jak zdać w elblagu to bym był bardzo wdzieczny egzaminował mnie pan Leszek Sz....
jaro8872

Postprzez Borys_q » czwartek 22 kwietnia 2010, 19:40

Fakt coś w gda ostatnio powariowali z tym C i C+E, jeżdzą w jakiś absurdalnych miescach i wykonują absurdalne manewry (zawracanie na hucisku np ) oczywiście do wykonania ale żeby nie blokować torów tramwajowych 14 metrowym zestawem to dwie zmiany świateł blokujemy całe skrzyżowanie.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez mk61 » czwartek 22 kwietnia 2010, 19:45

Borys_q napisał(a):Fakt coś w gda ostatnio powariowali z tym C i C+E, jeżdzą w jakiś absurdalnych miescach i wykonują absurdalne manewry

Przyczyny szukaj w Kwalifikacji Wstępnej. Kierowców zawodowych coraz mniej, a jakoś trzeba utrzymać te pojazdy.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Postprzez jaro8872 » czwartek 22 kwietnia 2010, 21:34

mk61 napisał(a):
Borys_q napisał(a):Fakt coś w gda ostatnio powariowali z tym C i C+E, jeżdzą w jakiś absurdalnych miescach i wykonują absurdalne manewry

Przyczyny szukaj w Kwalifikacji Wstępnej. Kierowców zawodowych coraz mniej, a jakoś trzeba utrzymać te pojazdy.

Dlatego może w końcu w elblagu uda mi się zdać tam cała moja nadzieja egzaminator był miły ale moja wina że że na innym samochodzie sie uczyłem a inny tam był dlatego nie wiedziałem jak się tą maskę otwiera.
jaro8872

Powrót do Egzamin na prawo jazdy