P.S. Proponuję na serio zakończyć już tą dyskusję i nie sączenie jadu w moim kierunku. Jestem dobrym człowiekiem, nikomu w życiu krzywdy nie zrobiłem i nie zrobię więc proszę, doceńcie mnie w tej kwestii i nie piszcie zbyt wiele uwag na mój temat. W końcu to forum powinno pomóc kandydatom na prawko, a nie zaszkodzić
Mamy doceniać Cię za co? Za twoje fobie niezrozumiałe dla całej reszty? Jak idziesz po chleb i widzisz laskę młodą to uciekasz i mówisz mamie że chlebka dziś nie będzie? Weź zrób coś z sobą.
A jak trafi się młodziutka śliczność, to już sobie wyobrażam jaki ma stosunek, gdy na egzamin do niej trafi niepociągający niezbyt fajny gość.
A jaki stosunek moze mieć młody egzaminator do nieatrakcyjnej dziewczyny? Masz mieć w dupie stosunek egzaminatora/egzaminatorki, nie idziecie na lody ani do kina tylko to jest egzamin państwowy! A ty ciągle robisz z tego cyrk. A facet myslisz że będzie taki dużo lepszy? A jak będzie gejem i też będzie zwracał uwagę na urodę to co zrobisz?
Skąd wiem hmmmm... intuicja? doświadczenie życiowe? Jakoś nie wyobrażam sobie aby młoda ładna egzaminatorka była miła i przychylna do niższego od siebie, niezbyt ładnego i łysiejącego faceta.
Mówisz że masz doświadczenie, a zachwile że sobie wyobrażasz. Powiem więcej, Ty tylko sobie wyobrażasz, a o życiu zielonego pojęcia nie masz, pewnie znasz je tylko z komputera i polskich telenowel, a to z rzeczywistością ma tyle samo wspólnego co i PiS z prawem i sprawiedliwością. Już Ci raz napisałem żebyś pzrestał wylewać żale jak Ci cięzko i niedobrze, bo w takiej samej sytuacji jest wielu innych ludzi i jakoś potrafi nie płakać nad sobą jak dziecko nad rozlanym mlekiem. Piszesz ciągle same slogany ale żadnych konkretów. Ty twierdzisz, że kobiety patrzą tylko na fizyczność, co myślę krzywdzi w dużym stopniu panie, które sprowadzasz do poziomu pustych lalek, które albo są ładne albo mądre i nigdy nie mają obu tych cech łącznie. Wiesz, może się mylę, ale chyba bardziej negatywnie na płeć piękną możę zadziałąć nie twój wygląd ale twoje mazgajstwo i ciągłe użalanie się. Urodę jedni mają lepszą drudzy ciut gorszą, ale nie ma nic gorszego niż brak charyzmy i silnej mentalności. Jednostki pewne, zdecydowane i przebojem walczące o swoje zawsze mają łatwiej bo choć czasem doznają porażki to na koniec i tak wyjdą na swoje. A z Tobą kto wytrzyma skoro potrafisz tylko umartwiać się nad tym że Bozia nie dała Ci buźki DiCaprio. No trudno, w Titanicu nie zagrasz, ale dobry drugi plan nie jest zły.
Co ma do rzeczy że jesteś łysiejący? Brak włosów przeszkadza w zdobyciu prawka? To jakaś ujma? Idź powiedz Zidane'owi że bez włosów nie da się być prawdziwym mężczyzną i niczego się w życiu nie osiągnie.