przez piotrekbdg » poniedziałek 08 marca 2010, 01:01
przez Krzysiu_ADHD » poniedziałek 08 marca 2010, 01:21
piotrekbdg napisał(a):Spokojnie, od wejścia na profil dziewictwa nie stracisz.
przez Pawlisko7 » poniedziałek 08 marca 2010, 02:06
przez ks-rider » poniedziałek 08 marca 2010, 09:53
funnygirl napisał(a):O_o
Moim zdaniem ważnym jest, żeby młoda, 'niedoświadczona' instruktorka, która (jak to powiedziałeś) ma fiu bździu w głowie umiała PRZEKAZAĆ WIEDZĘ, a nie, żeby pokazywała czy umie jeździć jak Kubica. Bo pan instruktor, który jeszcze Faraona na rydwanie uczył może i umie jeździć dobrze, ale może nie być dobrym pedagogiem i nie będzie potrafił nauczyć.
Pawlisko7 napisał(a): Moim zdaniem uroda może pomóc w zdaniu egzaminu(przykładowo starszy facet dostanie ładną osiemnastoletnią dziewczynę i ewentualnie przymknie oko na to że dwa razy nie włączyła kierunkowskazu).
Swego czasu uczylem gwiazdke pop’u, „ laska“ byla niesamowita i spekulowala wlasnie na swoja urode. Wyniki egzaminow niestety nie potwierdzaly jej teori. Trzy wczesniejsze oblane egzaminy. Ze mna popelnila 4 bledy ktore egzaminator ( notabene jeden z najfajniejszych jakich znam ) jej podarowal, za ustawienie sie jednak do skretu w lewo ( w sprawiajacej wrazenie jednokierunkowej ) uliczce dwukierunkowej po prostu zakonczyl egzamin.Pawlisko7 napisał(a):Oczywiście egzaminatorzy to też ludzie i czasami każdy z nas ma tak, że jakaś osoba wyjątkowo nie przypadnie nam do gustu(nie chodzi o urodę). Z pewnością nie każdy zachowa się wtedy jak egzaminator z prawdziwego zdarzenia - czyli nie każdy będzie obiektywny. Mam jednak wrażenie, że takie przypadki mają miejsce dość rzadko i w zdecydowanej większości o zdaniu/nie zdaniu decydują tylko umiejętności osoby egzaminowanej.
przez Pinhead » poniedziałek 08 marca 2010, 10:40
ks-rider napisał(a):Aby czegoklowiek nauczyc trzeba miec wiedze. Tej nie nauczysz sie z przypadku nauki jazdy z ksiazki ( praktycznej ). Aby wiedziec o czym sie mowi trzeba miec samemu wlasna “ biblioteke “ i trzeba cos w zyciu na drodze przezyc, ( czytaj przejezdzic ).
przez Krzysiu_ADHD » poniedziałek 08 marca 2010, 12:42
przez piotrekbdg » poniedziałek 08 marca 2010, 14:36
przez Krzysiu_ADHD » poniedziałek 08 marca 2010, 16:37
przez lith » poniedziałek 08 marca 2010, 16:48
jeśli pójdę zdawać prawko i zobaczę normalną kobietę to po prostu przywitam się i rozpocznę egzamin, jak mi nie pójdzie dobrze to trudno - ważne że spróbowałem :)
Ale jak zobaczę że laska ulizana, młoda, ponętna, kształtna i jeszcze w dodatku wysoka i wysportowana - niestety, podziękuję jej za egzamin!
Wygląda na to, że tak (raczej nie uważam tego za przejaw 'na tyle inteligencji'... ale zapewniam Cię, że nie wszyscy... a i nawet nie większość.A ja właśnie jestem na tyle inteligentny, że tylko spojrzę na dziewczynę i od razu wiem jakie ma podejście do mniej urodziwych facetów.
Jako klient WORD-a płacę to i wymagam!! Mogę podchodzić do egzaminu tyle razy, ile tylko będę chciał
Każdy ma jakieś tam kompleksy
przez piotrekbdg » poniedziałek 08 marca 2010, 16:54
A ja właśnie jestem na tyle inteligentny, że tylko spojrzę na dziewczynę i od razu wiem jakie ma podejście do mniej urodziwych facetów.
Ale jak zobaczę że laska ulizana, młoda, ponętna, kształtna i jeszcze w dodatku wysoka i wysportowana - niestety, podziękuję jej za egzamin! Jako klient WORD-a płacę to i wymagam!! Mogę podchodzić do egzaminu tyle razy, ile tylko będę chciał.
przez Godelaine » poniedziałek 08 marca 2010, 17:15
przez Krzysiu_ADHD » poniedziałek 08 marca 2010, 17:46
Godelaine napisał(a):Z czystej ciekawości. Krzysiu, a co byś zrobił, gdyby egzaminatorką była piękna, zadbana, "ponętna i kształtna" kobieta około 30? Też podziękujesz? Tak dla zasady? :)
przez lith » poniedziałek 08 marca 2010, 17:49
gorszych mężczyzn
przez Pawlisko7 » poniedziałek 08 marca 2010, 19:02
przez Krzysiu_ADHD » poniedziałek 08 marca 2010, 19:48
Pawlisko7 napisał(a):Ale skąd wiesz że ładna kobieta od razu Cię skreśli? Potrafisz czytać w myślach? Wybacz ale Twoje rozumowanie jest co najmniej dziwne. Brzydka kobieta - ok, nie będzie mnie źle traktować, ładna - nie, bo będzie mnie traktować gorzej. Czy myślisz, że wszyscy ładni ludzie dyskryminują tych mniej urodziwych?