Nieznane filmy do nauki jazdy

Temat ten służy wymianie spostrzeżeń i doświadczeń pomiędzy instruktorami i egzaminatorami.

Moderatorzy: ella, klebek

Nieznane filmy do nauki jazdy

Postprzez wojciech1962 » środa 03 marca 2010, 18:12

Mam do Szanownego Kolezeństwa pytanie. Przed chwilą surfowałem po necie i natknąłem się na takie oto filmiki:
Obrazek
Kto jest producentem, właścicielem tych filmików? Może korzystaliście z tego? Gdzie można to kupić ?
W związku z tym, że jest jak jest to ja jestem jaki jestem.
wojciech1962

Postprzez piecyk » środa 03 marca 2010, 19:05

Materiał filmowy zagramaniczny z polskim lektorem. Hmmm... Trudno to znaleźć, wszędzie pełno filmów CREDO i IMAGE.
piecyk

Postprzez wojciech1962 » środa 03 marca 2010, 20:29

No właśnie, siakieś takie nie nasze. Ale niezłe.
Sorry, że zasięgam informacji "pod nosem" Winforu, ale zainteresowały mnie te zdjęcia. Od lat patrzę na scenki nagrane przez Winfor, Grupaimage, Livonę i ABES aż tu nagle coś nowego, nietypowego.
A tak na dobrą sprawę( jeśli moderator to czyta) jest to bardzo dobry wzór do naśladowania celem zwiększenia naszej półeczki z filmami. Idzie wiosna - możnaby wziąć kamerkę na plecy i w teren. I robimy filmy jako uzupełnienie do każdego z tematów i lekcji zawartych w VWP i wklejamy je tam albo wypalamy kolejne płyty i żenimy po 50 zyli. I jest SPS? - Jest.
W związku z tym, że jest jak jest to ja jestem jaki jestem.
wojciech1962

Postprzez Kasia » czwartek 04 marca 2010, 07:17

Wydawnictwo nazywało się RONDO, już nie istnieje, filmów też chyba nie ma. Gdzieś pod koniec lat 90-tych można było kupić cały cykl, dużo to kosztowało ale u mnie używa się tych filmów do dziś.
Kasia

Powrót do Dyskusje szkoleniowców i egzaminatorów