cman napisał(a):lith napisał(a):edit:@dylek: ja odniosłem wrażenie, że cman właśnie tak to zrozumiał... i twierdzi, że nie przerywamy. Ty twierdzisz, ze przerywamy. Z tego co zdążyłem już zauważyć to 'cman ma racje... ewentualnie sprawa mocno dyskusyjna i przepisy nieścisłe xD'
Może jest tak jak
dylek przedstawił, czyli powierzchnia wyłączona z ruchu, która powoduje przerwanie egzaminu. Tego nie wiem i raczej nikt z nas nie wie, bo nie wiadomo o jakie skrzyżowanie, jak ono w rzeczywistości wygląda i co się na nim naprawdę działo.
Chyba powinnam była narysować.
No ale powiem tak że byłam na spotkaniu o to odwołanie o mówili mi że to był ciężki błąd. Gościu powiedział że jazda w innym kierunku niz pokoazuje znak nakazu to automatyczne przerwanie egzaminu. Powiedział że mogę odwoływać się dalej do Krakowa ale on mi gwarantuje że nic mi się nie uda ponieważ to co zrobiłam było taraktowane tak jakbym się niezatrzymała na stopie.
A wnioskując z filmu sytuacja była taka:
Skręcam w prawo i widze na moim pasie (prawym) strzałki poziome i pionowe nakazujące skręt w prawo z prawego pasa. Włączam kierunek aby skręcić na lewy pas lecz był za duży ruch i nie zmieściłabym się i bezmyślnie przejechałam przez skrzyżowanie prawym pasem do jazdy w prawo...