tabletki uspokajajace

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Ar » środa 18 sierpnia 2004, 09:55

MikeTNK napisał(a):Piotrek - na egzaminie wiara we wlasne sily moze pomoc ale wg mnie w niewielkim stopniu. Podczas jazd przed egzaminem (ktoryms tam) moj instruktor po prostu sie nudzil, nie mial praktycznie nic do roboty. Na placu sobie przysnal nawet. A ja robilem wszystko perfekt. I z pozytywnym nastawieniem typu "umiem to wiec bedzie no problem" poszedlem na egzamin. Ale jak tylko egzaminator zwrocil mi uwage, ze wg niego to ja lekko kolem wjechalem na linie przy prostopadlym tylem to caly moj spokoj poszedl do lasu.

Pewnie dla tego, ze egzaminator zburzyl Twoja wiare w siebie, pewnie gdybys sie nie przejal ta uwaga nadal bylbys spokojny i pewny siebie.

Choc wiec, ze to sie bardzo latwo pisze, trudniej zrobic... :)
Ar

Postprzez Harry » środa 18 sierpnia 2004, 19:28

Można sobie coś zapodać- jeśli tylko pomoże, czemu nie? Ja polecam Nervostop (suchy ekstrakt z korzenia kozłka lekarskiego- czyli waleriany :D 2 tabletki na 1/2 godziny przed egzaminem, a ew. dzień wcześniej przed snem, aby wyspać się i być przytomnym 8)
Einmal ist keinmal :)

Prawo jazdy kat. B:-)
Harry

Postprzez Markosz » środa 18 sierpnia 2004, 22:09

A wiec u mnie jest tak: zakupiłem w aptece tabletki ziołowe, hehe strasznie cuchną, ale co tam, trzeba sie poswięcic. Na ulotce piszą:" z uwagi na to, że preparat sprzyja zasypianiu nie zaleca sie stosowania go przez osoby kierujące pojazdami w godzinach nocnych i przez osoby zmęczone"...a wiec nie maja zbytniego wpływu na moja koncetracje bo egzamin bede zdawac przed południem :lol: :lol: . Na dodatek zeby miały jakies lepsze działanie zacząłem je brac od poniedziałku, czyli rowny tydzien przed egzaminem. Mam nadzieje, ze pomogą, ale z jakim skutkiem to sie okarze za 4 dni :lol: Jedno moge tylko powiedziec, ze czuje sie jakos tak spokojnie i przestały dręczyc mnie koszmary nocne, jakie wczesniej miałem. :lol:
Pozdrawiam
Kat. B

23.08.2004 - egzamin
31.08.2004 - wydane
08.09.2004 - odebrane
Markosz

Postprzez Moskwicz » czwartek 19 sierpnia 2004, 09:19

chyba nawet wiem jakie kupiłes tabletki. Tabletki uspokajające firmy Labofarm ( takie zielone i śmierdzące :) Ja ich osobiście nie próbowałem
Skład:
Valerianae radix -170 mg
Lupule stropili - 50 mg
Melisse folium - 50 mg
Leonuri herba - 50 mg
Moskwicz

Postprzez tfu! » wtorek 24 sierpnia 2004, 21:20

o,o,o! ja też gdzies je miałam, i zdażało mi się niekiedy zasiegnąc działania. Co do samochodu to teściów oboje mam lekarzy i w pełni mi zaopiniowali ,że tak owszem. to jest leciutki ziołowe, i bardziej pomaga psychicznie bo się człowiek indukuje,że zarzył nieco magii i od razu dopatruje sie skutków :) sama nie barałam akurat na prawo jazdy ale inne egzaminy - zdażało się.
tfu!

Postprzez tfu! » wtorek 24 sierpnia 2004, 21:31

Mara napisał(a):!!!Ziołowe nie ziołowe ale zmniejszają koncentrację i są do d...
.

a nie prawda, wystarczy nieco wiedzieć by wiedzieć,że ziołowe tableti NIE MUSZA zmniejszać koncentacji, wzbudzać apatii i podobnych niekorzyści.

pozatym tylko laik może napisać że sa do dupy.

większość się łyka.

nie namawiem ale nie neguję. znam takich , którzy rodzeniem dziecka mniej sie stresują niż egzaminem na autko. także eskalacja nerwowości jest dziwna i różna i każdy ma prawo tak się denerwować jak mu organizm dyktuje a co za tym idzie pić sobie ziółka, dla psychiki bardziej niż somatycznie.
tfu!

Postprzez bodek541 » wtorek 24 sierpnia 2004, 22:37

wiecie najlepsza na uspokojenie jest melisa wystarczy rano wypic i juz pomaga bo sam przetestowalem ostatnio
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez Markosz » wtorek 24 sierpnia 2004, 22:51

Brałem te tabletki tydzien przed egzaminem. To znaczy dwie dziennie, przed samym egzaminem zwiększyłem dawke :lol: :lol: ...egzamin bez problemu, troche sie bałem na samym poczatku, a potem cały stres i strach znikł jakby ręką odjął. I jakos zdałem za pierwszym razem bez zadnej utraty koncentracji wiec polecam osobom, które nie mogą opanowac stresu przedegzaminacyjnego :)
Pozdrawiam
Kat. B

23.08.2004 - egzamin
31.08.2004 - wydane
08.09.2004 - odebrane
Markosz

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy